Horoscop vineri, 14 august. Final de relație amoroasă pentru o zodie

Elena Avramescu 13.08.2020, 14:25
Horoscop vineri, 14 august. Final de relație amoroasă pentru o zodie

Astrologii au descoperit care sunt evenimentele de care vor avea parte semnele zodiacale în ziua de vineri, 14 august. Aceștia avertizează că nu este o zi ideală pentru investiții, planuri de afaceri sau schimbarea locului de muncă.

Horoscop vineri, 14 august

Horoscop BERBEC

Sunt mici probleme la locul de muncă, însă nu trebuie să te agiți. Nu lua decizii pripite, gândește totul la rece mai întâi.

Horoscop TAUR

Ai o stare de spirit atât de bună, încât îi molipsești și pe cei din jur. Această dispoziție îți va aduce doar lucruri bune.

Horoscop GEMENI

Ai impresia că eforturile tale nu dau roade, oricât defort epui. Nu ceda, o să vezi că în scurt timp o să vină și vremuri mai bune.

Horoscop vineri, 14 august
Horoscop vineri, 14 august

Horoscop RAC

Fosta relație încă te consumă și ai regrete care nu te lasă să dormi. Nu uita că a fost decizia ta să-i pui capăt, acum nu mai poți da înapoi.

Horoscop LEU

Vrei să-ți investești toții bani într-un plan nebunesc de afacere, însă nu este recomandat. Mai cere câteva sfaturi înainte de a te arunca cu capul înainte.

Horoscop FECIOARĂ

Azi este o zi dedicată cumpărăturilor. Ai muncit mult în ultimul timp așa că meriți puțin răsfăț.

Horoscop BALANŢĂ

Chiar dacă ți-ai pus toate speranțele într-o nouă afacere, s-ar putea ca lucrurile să nu iasă așa cum crezi. Este posibil să pierzi o sumă mare de bani.

Horoscop SCORPION

Rănile trecutului încă nu s-au vindecat complet, motiv pentru care îți este umbrită fericirea în prezent.

Horoscop SĂGETĂTOR

Sunt probleme în viața de cuplu, iar asta începe să te afecteze grav, încât nu-ți stă gândul la altceva, nici măcar la muncă. Este cazul să iei o decizie finală.

Horoscop CAPRICORN

În scurt timp o să primești vestea cea buna pe care o așteptai la locul de munca. Tot efortul depus începe să dea roade.

Horoscop VĂRSĂTOR

Dezamăgirile te-au schimbat ca persoană, ești mult mai rece și nepăsător cu cei din jur. Însă totul este pe cale să se schimbe odată cu apariție unei noi persoane în viața ta.

Horoscop PEŞTI

Ai trecut cu bine peste despărțirea de persoană iubită iar acum este timpul să începi să-ți trăiești viața la maxim. Distreaza-te și lasă trecutul în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...