Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021. Decizie radicală luată de Gemeni

Andreea Bisinicu 15.01.2021, 16:11
Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021. Decizie radicală luată de Gemeni

Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021. Decizie radicală luată de Gemeni. Chiar dacă Soarele intră în zodia Vărsătorului, lucrurile nu vor sta roz nici pentru această zodie. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie. Care sunt cei mai norocoși nativi dintre cei doisprezece, conform spuselor celebrei Urania.

Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021

Celebra Urania a prezis, pentru libertatea.ro, ce spun astrele pentru cele 12 zodii în perioada 16-22 ianuarie 2021. Cine este nativul care va avea noroc în dragoste și cine va avea probleme la locul de muncă.

Berbec

Pentru cei din zodia Berbec, această săptămână se anunță a fi una destul de interesantă. Va apărea cineva în viața voastră care va avea un impact destul de puternic asupra carierei și a vieții voastre personale.

Această persoană din exterior este una influentă. Mare grijă, să nu cădeți în mrejele ei. Chiar dacă pare să vă vrea binele, nu înseamnă că tot ce spune este corect. Nu vă lăsați influențați fără a aprofunda, mai întâi, care sunt intențiile sale.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea parte de întâlniri plăcute cu un prieten bun în acest weekend. Cât privește sănătatea, apar câteva mici semne de disconfort, dar nimic atât de grav încât să vă alarmeze. Aici vorbim de migrene, stări de neliniște și lucruri care vi se par că nu sunt la locul lor.

În săptămâna următoare, astrele vă recomandă să nu fiți superficiali și să cântăriți bine lucrurile, înainte de a lua anumite decizii importante.

Care sunt zodiile care vor avea probleme in cuplu
Care sunt zodiile care vor avea probleme in cuplu

Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021. Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna 16 – 22 ianuarie 2021 nu va fi cea mai ușoară perioadă. Acești nativi se for confrunta cu persoane apropiate. Certurile care se vor isca vor scoate la suprafață probleme mai vechi, care nu s-au vindecat, așa cum credeați.

Pe de altă parte, aceste zile reprezintă ocazia perfectă de a vă afirma la job și de a crește, din punct de vedere profesional.

Rac

Racii vor simți nevoia de a face bine, de a fi utili persoanelor dragi și a celor din jurul lor, mai mult sau mai puțin apropiați. Faptul că nu vor reuși de fiecare dată acest lucru îi va frustra. Nativii din zodia Rac sunt genul de oameni care fac bine fără să aștepte nimic în schimb.

Pe plan profesional, acești nativi sunt foarte stresați, deoarece au de dus la bun sfârșit un deadline. Este posibil să primiți o veste care să vă dea puțin peste cap planurile financiare.

Leu

Cei din zodia Leu își vor petrece următoarea perioadă participând la diverse dezbateri cu colegii de serviciu. Indiferent de ce este vorba, Leii vor să-și impună punctul de vedere, deoarece ei cred că întotdeauna au dreptate.

Atenție la partenerii de cuplu. Aceștia vor avea un comportament ciudat față de voi și este posibil ca acest lucru să nască certuri în familie. Stați așezați, la o masă, și vorbiți calm pentru a rezolva problemele.

Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021. Fecioară

Pentru nativii născuți sub semnul Fecioarei, perioada următoare le va aduce schimbări la locul de muncă. Te înțelegi bine cu majoritatea colegilor de la job. Problemele pentru voi apar atunci când vă confruntați cu dificultăți pe plan economic. Aveți grijă cum vă gestionați banii.

Pe plan personal, astrele vă sfătuiesc să aveți grijă de sănătatea voastră, mai important decât orice altceva. Se anunță câteva zile stresante, care își vor spune cuvântul. Trebuie să vă relaxați și să vă liniștiți, să găsiți soluții la ceea ce vă apasă.

Balanță

Pentru Balanțe, perioada 16 – 22 ianuarie 2021 se anunță a fi una incitantă. Pe plan sentimental, Balanțele vor avea parte de o schimbare binemeritată. Unii nativi își vor găsi partenerul de viață, iar povestea lor de iubire va fi una ca în filme, spun astrele.

Profitați de aceste zile. Balanțele pot găsi inspirația de a începe anumite proiecte de care nu s-au atins până acum, deși și-au dorit-o. Spiritul de aventură și senzații tari vă copleșește în acest interval de timp, nu ar strica să faceți o mini excursie până la munte.

Ce zodie va avea armonie in cuplu si in familie in saptamana 16-22 ianuarie
Ce zodie va avea armonie in cuplu si in familie in saptamana 16-22 ianuarie

Scorpion

Vești bune pentru Scorpioni. Acești nativi primesc anumite bunuri moștenite de la părinți sau bunici, de care trebuie să aibă grijă. Pe plan personal, lucrurile încep să se așeze în cadrul familiei.

Pe de altă parte, se pare că veți avea anumite probleme pe plan profesional, fie certuri cu unii colegi, fie cu șeful. Aceste lucruri te vor stresa foarte tare și vei dori să iei o pauză, să meditezi.

Horoscop Urania pentru 16 – 22 ianuarie 2021. Săgetător

Pentru cei din zodia Săgetător se anunță certuri între copii și părinți în această săptămână. Mai mult de atât, reprezentanții acestei zodii vor trece prin anumite stări de nervozitate, frustare și nu se vor putea concentra asupra lucrurilor importante, precum proiectele de la serviciu.

Spre sfârșitul săptămânii viitoare, Săgetătorii vor fi puși în fața unei decizii importante de luat.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de surprize plăcute în această perioadă. Vor primi o veste care le va aduce bucurie și liniște interioară, lucruri de care aveau, cu siguranță, nevoie.

Lucrurile în familie și cu partenerul de cuplu merg foarte bine, iar astrele spun că s-ar putea ca acești nativi să primească și o anumită sumă de bani.

Vărsător

Nativii Vărsători vor avea noroc la bani în perioada următoare, dar vor afla anumite vești care îi vor răscoli. Vor fi destul de tensionați, din această cauză, și vor avea parte de certuri cu partenerul de cuplu.

De asemenea, nu este perioada propice pentru a lua decizii majore. Vărsătorii vor avea relații tensionate cu reprezentanții unor instituții publice, de aceea este foarte important să vă păstrați calmul.

Pești

Pe cei din zodia Pești, săptămâna următoare îi găsește liniștiți, sensibili și mai toleranți cu cei din jurul lor. De asemenea, această perioadă reprezintă un prilej perfect pentru ca Peștii să apeleze la introspecție și să se gândească unde greșesc în relația cu cei din jurul lor.

Urmăriți Impact.ro și pe