Top trei zodii ghinioniste în 2021. Vor avea un an extrem de greu

Andreea Bisinicu 11.01.2021, 17:20
Top trei zodii ghinioniste în 2021. Vor avea un an extrem de greu

Top trei zodii ghinioniste din 2021. Vor avea un an extrem de greu. Dacă astrele au decis că anul 2021 va fi anul Balanței pe plan amoros, trei dintre nativi nu vor avea același noroc, când vine vorba de a fi loviți de săgeata lui Cupidon. Care sunt cele trei zodii care vor avea ghinion în amor în acest an.

Top trei zodii ghinioniste din 2021

Cu toții am trecut prin momente dificile în 2020, considerat a fi cel mai greu an din ultima decadă. Odată cu pandemia de coronavirus, astrele au avut mult de furcă încercând să păstreze armonie în Univers. Din păcate, pentru trei dintre zodii, 2021 va arăta ca o variantă beta a anului 2020. Ghinionul în dragoste îi urmărește pe acești trei nativi, iar experții în astrologie îi sfătuiesc să fie mai precauți atunci când vine vorba de amor.

Top trei zodii ghinioniste în 2021. Gemeni

Pentru Gemeni, anul 2021 va fi unul foarte complicat. Vor exista două mari evenimente care te vor cutremura, în perioada 29 mai și 22 iunie, când Mercur va fi retrograd. Chiar dacă Mercur este planeta care guvernează zodia Gemenilor, retrogradul îi va aduce probleme în comunicarea cu cei din jurul său. Pe 10 iunie, când va avea loc o eclipsă de Lună, energia nativilor din Gemeni va avea de suferit.

Astrele îți recomandă să îți păstrezi calmul și să recurgi la meditație, dacă vrei să treci cu bine peste acest eveniment. Vei avea nevoie de multă liniște interioară. Poate este recomandat să îți închizi telefonul în săptămâna din jurul datei de 10 iunie, pentru a evita anumite tentații de pe social media.

Gemenii, Varsatorii si Sagetatorii vor avea ghinion in 2021
Gemenii, Varsatorii si Sagetatorii vor avea ghinion in 2021

Top trei zodii ghinioniste în 2021. Vărsător

Pentru Vărsători, anul 2021 va fi cel mai greu de până acum. Data de 11 februarie va fi una destul de complicată pentru tine, deoarece sub semnul zodiei tale se vor afla Mercur, Saturn, Jupiter, Venus, alături de soarele și luna. Toate aceste planete adunate laolaltă reprezintă un cumul enorm de energie, pe care nu ai cum să-l gestionezi cum trebuie.

Pe plan sentimental nu stai prea bine. Dacă ai planuri de căsătorie, mai bine îți iei adio. Unii nativi se vor despărți de partenerii lor pentru că își vor da seama că nu erau fericiți în relațiile lor. Mercur va fi retrograd și te va face să te simți slăbit, neîndemânatic și lipsit de orice fel de concentrare. Deși anul 2021 este anul Vărsătorului, el este cel mai ghinionist dintre cei 12 nativi în ceea ce privește capitolul iubirii.

Top trei zodii ghinioniste în 2021. Săgetător

Dacă anul 2020 a fost unul îngrozitor pentru Săgetătorul care iubește călătoriile și urăște sentimentul de a fi captiv într-o cușcă, iată că 2021 îi aduce o altă veste proastă. Nativii din această zodie vor fi afectați de o eclipsă de lună care avea loc pe 26 mai 2021 și se va întâmpla fix sub semnul zodiei lor.  O altă eclipsă, de data aceasta de soare, va avea loc pe 4 decembrie 2021.

Săgetătorul este o zodie de foc și este foarte impulsiv. Ai grijă cum gestionezi situația și cum îți controlezi energia vulcanică. Lucrează la tine pentru a-ți tempera caracterul impulsiv și vei avea multe de câștigat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI