Horoscop săptămânal 6-12 iunie. Zodia care primește sume neașteptate de bani

Ioana Bucur 05.06.2022, 11:58
Horoscop săptămânal 6-12 iunie. Zodia care primește sume neașteptate de bani

Weekendul ajunge la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Horoscop săptămânal 6-12 iunie anunță răsturnări de situații și evenimente neprevăzute pentru cele 12 semne ale zodiacului. Care este zodia care va primi o sumă neașteptată de bani. În această perioadă se va forma o conjuncție între Venus și Uranus în zodia Taur. Ce efecte va avea.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie – Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de surprize și o doză uriașă de imprevizibil în ceea ce privește veniturile lor. Ar putea primi bani din surse neașteptate, însă pot să apară și cheltuieli neprevăzute. Pe plan sentimental, nu este exclus să apară o atracție bruscă față de o persoană din anturaj.

Taur

Taurii sunt gazda conjuncției între Venus și Uranus, ceea ce va atrage în viața lor o serie întreagă de surprize și situații neplanificate. Acești nativi vor simți o mare nevoie de schimbare și de reinventare. Pe de altă parte, pot apărea oportunități profesionale nesperate.

Gemeni

Conjuncția Venus-Uranus vorbește de revelații legate de trecut și de viața sentimentală a Gemenilor. S-ar putea ca unele secrete să iasă la suprafață și astfel să se încheie o relație toxică. Unii nativi pot fi căutați de persoane din trecut.

Rac

Săptămâna aceasta te poți aștepta la surprize și invitații neașteptate din partea prietenilor. Totodată, poți avea parte de întâlniri neașteptate cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Pe de altă parte, nu este exclus să-ți schimbi brusc niște planuri de viitor, scrie ego.ro.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie – Leu

Pentru nativii Leu, conjuncția Venus-Uranus va aduce schimbări pe plan profesional. Acești nativi se pot aștepta și la o modificare a dinamicii în cuplu.

Fecioară

Curiozitatea este cuvântul săptămânii pentru nativii Fecioară, fie că vorbim despre o atracție ciudată față de noi domenii, fie că este vorba de spiritualitate, fie că este vorba de astrologie, de exemplu. Pe de altă parte, pot veni vești din străinătate și invitații în călătorii.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie. Zodia care primește sume neașteptate de bani
Horoscop săptămânal 6-12 iunie

Balanță

Balanțele nu vor avea parte de echilibru pe plan financiar în săptămâna 6-12 iunie. Poate fi vorba de șanse de a obține un credit sau de a returna o datorie.

Scorpion

În cazul zodiei Scorpion, Venus și Uranus se vor intersecta în sectorul relațiilor. Acești nativi vor simți că a venit momentul să facă o schimbare.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie – Săgetător

Săptămâna aceasta poate veni cu răsturnări de situație la locul de muncă, cu situații neprevăzute care le vor da peste cap programul zilnic și modul în care își desfășoară activitățile. Contextul astrologic le cere o schimbare în stilul de viață abordat.

Capricorn

Nativii Capricorn vor simți fiorii dragostei la prima vedere. În cazul unora, conjuncția Venus și Uranus poate aduce surprize în legătură cu copiii, fie că este vorba de o sarcină, fie că este vorba de un succes al acestora.

Vărsător

Din a doua parte a săptămânii, Vărsătorii se pot aștepta la evenimente neprevăzute în familie sau care vizează locuința și bunurile patrimoniale. Unii nativi pot face cheltuieli neplanificate pentru casă. În alte cazuri poate fi vorba și de o mutare.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie – Pești

Peștii vor primi vești șocante, cu dialoguri neașteptate și întâlniri cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Tot acest context îi poate determina să ia niște decizii neașteptate.

Urmăriți Impact.ro și pe