Horoscopul zilei de miercuri, 18 mai 2022. Nativii Berbec fac pregătiri pentru vacanţă

Astrolog Roxana Lușneac 17.05.2022, 21:43
Horoscopul zilei de miercuri, 18 mai 2022. Nativii Berbec fac pregătiri pentru vacanţă

Ziua de miercur, 18 mai, aduce vești importante pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european. Astrele vin cu surprize incredibile pentru unele semne zodiacale. Anumiți nativi se pregătesc de vacanță, în timp ce alții trebuie să fie atenți la cheltuieli. Iată la ce să te aștepți de la ziua de mâine, 18 mai 2022, în funcție de zodie!

Horoscopul zilei de miercuri, 18 mai

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce cele mai importante previziuni astrale pentru ziua următoare. Miercuri, 18 mai, culorile norocoase sunt alb și auriu, iar numerele aducătoare de noroc sunt 2, 10, 14, 34 și 45. Află ce îți rezervă astrele în data de 18 mai!

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a găsi tot felul de modalități prin care să vă destindeți sau să vă relaxați. Planurile de vacanță trebuie făcute din timp, pregătirile și chiar cumpărăturile nu trebuie lăsate pe ultima suta de metrii.

Taur

Aspectele zilei de astăzi vă pot aduce surprize plăcute pe tot parcursul zilei. Cei dragi vă susțin în tot ceea ce întreprindeți si de aceea merită să le faceți un cadou sau să vă arătați într-un fel aparte recunoștința.

Gemeni

Astrele vă susțin astăzi să vă ocupați de treburile rămase restante sau să vă reglați niște conturi împreuna cu un colaborator sau cu un partener de afaceri. Comunicarea clară și deschisă este cheia pentru a vă face înțeles.

Rac

Munca este brățară de aur și știți foarte bine că tot ceea ce faceți voi este de calitate, deci nu mai aveți nevoie de confirmari din partea celorlalți. Schimbările pe care urmează să le faceți sunt de bun augur.

Leu

Partenerul de viață are nevoie de susținerea voastră, mai ales dacă în ultima perioada de timp v-ați ocupat mai mult de propriile dorințe sau treburi. Sectorul financiar trebuie supravegheat cu atenție, deoarece nu sunt indicate excesele.

Horoscop vineri, 29 aprilie
Horoscop miercuri, 18 mai

Fecioară

Aspectele zilei de astăzi aduc o îmbunătățire pe sectorul sănătății, mai ales dacă în ultima perioada Mercur, planeta voastră care se află în retrogradare, v-a mai adus probleme sau slăbiciuni. E momentul să vă mobilizați.

Balanță

Sentimentul ca tot ce era mai rau a trecut vă poate pune într-o stare bună încă de dimineață. Aspectele actuale sunt benefice, mai ales dacă doriți să călătoriți curând sau sa vă revedeți prietenii.

Scorpion

Încercați să vă țineți departe de ochii curioșilor, dar asta nu înseamnă că vă și iese asta. Bârfele circulă rapid și e un moment bun în care sa vă gândiți în cine puteți avea cu adevărat încredere.

Capricorn

Încercați să ignorați acei colegi sau șefi care caută discuții inutile, mai ales dacă voi în acest moment sunteți bine din punct de vedere mental. Familia și prietenii sunt cei care vă susțin în tot ceea ce întreprindeți.

Vărsător

Este un moment bun în care să vă gândiți la viitor și la deciziile pe care le aveți de luat în legătura cu asta. Aspectele actuale  vă ajută să vedeți clar pe cine si pe ce vă puteți baza.

Pești

Partenerul de viață are nevoie de ajutorul vostru, chiar dacă nu exprima cu voce tare acest lucru. Încercați să vedeți oportunități acolo unde alții văd eșecuri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...