Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021. Zodia care se bucură de noroc toată ziua

Astrolog Roxana Lușneac 12.02.2021, 19:10
Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021. Zodia care se bucură de noroc toată ziua

Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021. Previziunile zilei, anunțate, în exclusivitate pentru Impact.ro,  de astrologul Roxana Lușneac. Care este zodia care se va bucura de noroc sâmbătă, 13 februarie. Culorile ce nu ar trebui să ne lipsească din ținută sunt albastru închis și negru, în vreme ce numerele aducătoare de noroc sunt: 2,14,24,36,44.

Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021 – Preziunile zilei, pentru fiecare zodie în parte. Nativii peste care va da norocul, în următoarele 24 de ore

Astrele aduc vești nesperate pentru unii nativi norocoși, cărora le va merge din plin chiar într-o zi de 13. Astrologul Roxana Lușneac a dezvăluit previziunile zilei, potrivit horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021.

Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021 – Berbec

Nu ezită să faci ceva nou și ieșit din comun, mai ales dacă cei dragi îți propun. Dacă în această perioadă încerci să atragi atenția unui investitor sau a unei persoane pe care o plăci, șarmul și încrederea în tine te vor ajuta.

Taur

Ai noroc în tot ceea ce întreprinzi, chiar dacă în prima instanța nu vezi asta. Ziua de astăzi îți poate aduce rezultate mixte, dar în același timp rezultatele finale pozitive ale muncii tale vor veni pe termen lung.

Gemeni

Folosește-ți șarmul și carisma pentru a obține ceea ce îți dorești. Analizează lucrurile înainte și nu te sfii să fii persuasiv. Poate nu știi exact care sunt planurile și ideile celorlalți, dar nici ei nu știu ce plănuiești tu.

Rac

Dacă în ultima perioada te-ai simțit mai slăbit de energie și acum organismul tău îți da semne, poate că e momentul să ai grijă de tine, să te plimbi, să faci exerciții și să schimbi ceva la alimentația ta.

Leu

Este posibil să îți dorești să impresionezi o persoană specială și pentru asta să faci un efort considerabil. Inteligența și capacitatea ta de adaptare sunt cele care te ajută să îți îndeplinești planul.

Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021 – Fecioară

Activitățile legate de casă te solicită, iar discuțiile cu partenerul de viață trebuie să se desfășoare într-un mod diplomat. Încearcă să te abții să-i critici pe cei din jur prea aspru, sunt destul de mari așa încât să-și asume propriile decizii.

Balanță

Poate a fost o săptămâna mai dificilă cu urcușuri și coborâșuri, și ai nevoie de odihnă. Nu uită că persoană iubita sau familia te pot ajută să uiți mai ușor de tot și să te binedispui făcând diverse activități.

Scorpion

Astăzi va puteți face ușor noi prieteni sau cunoștințe, Efortul pe care îl depuneți în tot ce întreprindeți va poate aduce aprecierea celor din jur. Rămâneți determinați pentru ceea ce va doriți.

Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021 – Săgetător

Situațiile au nevoie de o analiză în detaliu pentru a vedea exact cum ar trebui să te organizezi. În relațiile cu cei din jur ai nevoie de multă răbdare pentru a merge înainte.

Capricorn

Ai multe lucruri restante legate de organizare a casei de care trebuie să te ocupi, iar astăzi în sfârșit a venit și timpul lor. Nu uită să îți recompensezi efortul cu un moment plăcut sufletului tău.

Vărsător

Poate nu ai de gând să ieși foarte mult sau să mergi foarte departe, dar important este să iei o gură de aer proaspăt și să reușești să discuți cu câteva persoane care au o atitudine pozitivă. Spre seară întâlnirile cu familia sau cu cei dragi te pot binedispune.

Horoscop sâmbătă, 13 februarie 2021 – Pești

Ai nevoie de odihnă sau de a face un pic de sport, de a medita sau de a face yoga pentru a scapă de anumite situații care te stresează. Încearcă să schimbi ceva în rutina ta de somn, poate programul sau chiar pernă pentru a te odihni mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...