Horoscop miercuri, 25 noiembrie. Fecioarele scapă de chinul din trecut

Astrolog Roxana Lușneac 24.11.2020, 19:58
Horoscop miercuri, 25 noiembrie. Fecioarele scapă de chinul din trecut

Ziua de miercuri, 25 noiembrie a pregătit multe surprize pentru nativii din horoscop. Potrivit astrologilor, cei născuți în zodia Fecioarei ar putea scăpa de chinul din trecut. Totodată, cei care își doresc să atragă norocul se pot folosi de numerele norocoase din previziunile astrale: 6,18,22,25. De asemenea, nativii pot apela și la culorile norocoase verde deschis, albastru deschis pentru a atrage prosperitatea.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Berbec

S-ar putea să primiți un sfat bun sau mai multă susținere decât vă așteptați din partea partenerului de viață sau din partea familiei în anumite decizii pe care doriți să le luați. Nu ezitați să expuneți atât punctele favorabile, cât și cele negative.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Taur

Acum e un moment bun să îți continui planurile și să nu lași nimic să-ți stea în drum până nu le atingi. Ambiția, persuasiunea și dedicarea joacă un rol important, dar și ajutorul universului. Așa că nu uită să îl ceri și să mulțumești pentru el.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Gemeni

Nu îți fie frică să întreprinzi noi activități, chiar dacă nu intenționezi să le finalizezi. O experiență a încercării te va ajuta mai mult decât crezi inițial.Dacă nu îți faci tu curajul, altcineva o va face.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Rac

Nu ezitați să spuneți și celor dragi ceea ce gândiți, astfel aceștia vă pot ajuta măcar cu un sfat sau o idee. Ideile tot vin și sunt multe, la fel și gândurile și sentimentele, dar trebuie făcut un triaj.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Leu

Dacă aveți în minte o idee de afaceri sau un plan pentru viitor, un partener de încredere este ceea ce vă va ajuta enorm. Anumite obstacole în viața voastră acum vor fi eliminate.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Fecioară

Datorită Lunii care se află în casă a 6-a acum poți scapă de niște afecțiuni care te-au tot chinuit în trecut. Acei nativi care se gândesc să deschidă o afacere în viitorul apropriat trebuie să se sfătuiască mai întâi cu oamenii care au mai multă experiență.

Ce spun astrologii despre horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie
Ce spun astrologii despre horoscopul zilei de miercuri, 25 noiembrie

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Balanță

Încrederea în voi vă poate ajuta să obțineți ce v-ați pus în gând de mult timp. Fie că e vorba de un obiect sau vreți să faceți un plan pe termen lung, astrele va sutin să vă îndepliniți dorința.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Scorpion

Prietenii sau cunoștințele au cumva nevoie de ajutorul vostru și chiar vă poate face plăcere să-i ajutați. Anumite mici probleme vă mai pot scoate din starea de bine și tocmai de aceea trebuie tratate imediat.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Săgetător

Dacă ai anumite dorințe este mai bine să le exprimi decât să speri să se vor realiza de la sine. Pot exista în anturajul tău persoane care pot să le îndeplinească sau măcar să aibă o idee despre cum s-ar putea face asta.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Capricorn

Astăzi e o zi bună să iei decizii, să faci hărții, să te ocupi poate și în avans de niște lucruri. Nu vrei neapărat să fii ajutat, ci mai degrabă să fii lăsat în pace să faci totul în ordinea ta.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Vărsător

Experiență este un profesor excelent, iar voi o aveți. Nu lăsați cuvintele frumoase și planurile mărețe să vă entuziasmeze până când nu vedeți exact ce va aduc aceste noi idei.

Horoscop miercuri, 25 noiembrie – Pești

Astăzi este un moment bun să îți exprimi gândurile și sentimentele. Eficientă muncii tale va crește, iar cei mai cu experiență va pot susține cu idei bune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...