Horoscop marți, 1 decembrie 2020. Taurii se grăbesc și strică lucrurile

Astrolog Roxana Lușneac 30.11.2020, 18:35
Horoscop marți, 1 decembrie 2020. Taurii se grăbesc și strică lucrurile

Horoscop marți, 1 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 5, 12 și 14, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt alb, negru și argintiu.

Horoscop marți, 1 decembrie 2020

Berbec

Anumite lovituri pe care tot le-ai primit în ultima perioadă încep să își mai piardă din putere. Ai energia necesară pentru a face tot ce îți propui, deși uneori nu știi nici tu de unde vine toată această forță.

Taur

 Tinzi să faci totul în grabă și parcă ești într-o stare destul de ciudată. Eclipsa de ieri încă își are afectul asupra ta și asta te bulversează.  Încearcă să respiri adânc și să îți găsești sursa ta de energie sau lumina.

Gemeni

Această zi este una cu noi începuturi, cu  idei bune și cu o energie pozitivă. Nu ezita să ceri părerea prietenilor, a familiei și a persoanelor cu o mai mare experiență despre  ce ține de un anumit domeniu.

Horoscop marți, 1 decembrie 2020

Rac

Încearcă să nu te enervezi mai ușor decât ar trebui, mai ales că unele situații zici că sunt făcute să îți testeze nervii. Anumite subiecte deși nu pare că te ating, reușesc să deschidă o parte sensibilă a ta.

Leu

În fiecare zi înveți ceva nou, dar parcă această perioada te-a bulversat mai mult că niciodată. Unele probleme nu își găsesc răspunsul, dar poate nu ești tu pregătit încă  să le înțelegi.

Fecioară

Anumite lucruri care s-au tot întâmplat în ultima perioada sunt destul de ciudate, iar asta va consumă parcă toată energia. Nu ezitați să cereți ajutorul atunci când simțiți că aveți nevoie de el.

Balanță

Cei din jur te admira pentru tactul și diplomația de care dai dovadă, chiar dacă nu mulți o spun cu voce tare, Încearcă să găsești soluții care să avantajeze pe toată lumea, mai ales că reputația ta e în joc.

Scorpion

Anumite probleme îți dau bătăi de cap încă de la începutul săptămânii și va trebui să îți pui toată energia pentru a le rezolva. Astăzi este o zi bună pentru noi inițiative, noi proiecte sau schimbări de atitudine vizavi de niște aspecte.

Săgetător

Nivelul tău de energie crește, iar asta  te poate ajută să îți mai îndeplinești din planurile rămase restante. Nu îți uita pasiunile și subiectele care te fac fericit.

Capricorn

Anumite lucruri trebuie oprite, chiar dacă săptămâna abia  începe. Pentru a reuși încearcă să fii atent la detalii, persuasiv și vei vedea că răspunsurile pozitive nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Anumiți oameni dragi sunt alături de tine și este important să vezi că  nu ești singur.   Nu îți face griji pentru viitor acum, concentrează-te  pe prezent și pe cum aranjezi totul astăzi.

Pești

Lucrurile nu sunt foarte clare încă și aveți multe întrebări a căror răspuns încă le căutați. Anumite lucruri sau informații vor ieși la iveală, numai că doar jumătate din ce aflați este adevărat.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...