Horoscop luni, 8 noiembrie. Zodia care trebuie să aibă grijă cu sănătatea

Astrolog Roxana Lușneac 07.11.2021, 19:37
Horoscop luni, 8 noiembrie. Zodia care trebuie să aibă grijă cu sănătatea

Horoscop luni, 8 noiembrie. Astrele au un avertisment important pentru acești nativi, la început de săptămână. Află care este zodia care trebuie să aibă grijă cu sănătatea. Culorile norocoase ale zilei sunt verde deschis și bej, iar numerele norocoase sunt:  3, 12, 23, 34, 35, 40.

Horoscop luni, 8 noiembrie – Berbec

Luna intră în capricorn, ceea ce înseamnă că lucrurile nu se mișcă așa cum ti-ai dori neapărat, dar pe de altă parte toată energia emoțională pe care o ai trebuie să meargă în direcția împlinirii unui obiectiv profesional. Partea bună este că acest semn este maestru în obține ceea ce își dorește legat de muncă, iar asta te inspiră și pe tine.

Taur

Venus în semnul Capricornului în casa a 8-a pentru tine aduce un impact asupra colaborărilor de la distanță și asupra călătoriilor pe care trebuia să le faci. E un timp foarte bun pentru studenți și pentru acei care vor să scoată la iveală adevărul.

Gemeni

Un nou început de săptămână, o nouă energie. Astrele te îndeamnă să îmbrățișezi schimbările necesare în tot ceea ce ține legat de munca ta, de casa ta sau de obișnuințele pe care le ai. Inspirația ta este foarte productivă, mai ales că te ajută să vezi exact cum ti-ai dori ca totul să fie pe viitor.

Horoscop luni, 8 noiembrie – Rac

O nouă săptămână aduce o nouă energie, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent la oamenii cu care discuți, la ce discuți și la cum abordezi anumite subiecte. Anumite persoane pot să fie destul de sensibile în legătură cu un subiect pe care vrei să-l abordezi în acest moment.

Leu

Încearcă să te concentrezi astăzi doar pe sectorul casei și a familiei tale pentru că acolo poate ai de rezolvat niște treburi sau efectiv vrei să-ți creezi în jurul tău o energie pozitivă. Oameni de care nu mai ai nevoie în viața ta și care sau dovedit că nu merită încrederea ta pot fi foarte ușor lăsați în afară.

Fecioară

Comunicarea cu cei din jur poate decurge destul de bine astăzi, numai că trebuie să vă puneți cumva ego-ul la o parte și să apelați la diplomație chiar și în fața persoanelor pe care nu le suportați neapărat. E doar o zi sau o ocazie specială când trebuie să faceți asta.

Horoscop luni, 8 noiembrie

Balanta

Anumite evenimente care se întâmplă acasă vă pot deranja cumva sau chiar întrista, pentru că va-ti fi dori ca lucrurile să fi stat altfel. Comunicați cu cei dragi despre ceea ce simțiți, pentru a elibera energiile negative.

Horoscop luni, 8 noiembrie – Scorpion

Acest aspect nu vă convine neapărat în acest moment , pentru că Marte și Soarele fiind în semnul vostru vă creează anumite probleme de încredere în sine sau de îndoieli asupra propriilor capacități. Problemele de sănătate legate de zona capului, a circulației sângelui pot persista pe parcursul zilei.

Sagetator

Ceea ce nu puteți să rezolvați în acest moment, lăsați pe săptămâna viitoare. Tranzitul actual nu este unul tocmai bun și cu cât stați mai liniștiți și vă vedeți mai bine de treburile voastre de acasă, cu atât mai bine. Micul benefic Venus în casa sănătății vă poate cauza anumite probleme minore care trebuie tratate totuși cu grijă. Nu fiți superficiali la acest subiect pentru că anumite lucruri nu se vor rezolva de la sine, ci aveți nevoie de ajutor sau de medicamente.

Capricorn

Marele benefic Jupiter este în semnul vostru, ceea ce înseamnă că în acest moment sunteți ajutați de protecția divină, deși Marte pe de altă parte vrea ca voi să treceți direct la acțiune. Dati-i timpului timp, nu luați decizii pripite în acest moment.

Horoscop luni, 8 noiembrie – Varsator

Astăzi este o zi bună în care să vă gândiți la contactul vostru cu străinătatea, la ceea ce va-ti dori să faceți și la unde ați dori să ajungeți în următoarea perioadă de timp. Poate că e momentul să organizați o vacanță pentru a putea vedea mai clar lucrurile.

Pești

Poate că e momentul să faceți ordine între acte sau efectiv să căutați anumite lucruri pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Interesele pe care le aveți astăzi nu sunt comune cu ale celor din jur, pentru că s-ar putea ca voi să aveți un scop clar determinat.

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...