Previziuni astrale pentru sfârşitul anului. Se anunţă schimbări de amploare, unele in rău

Previziuni astrale pentru sfârşitul anului. Se anunţă schimbări de amploare, unele in rău

Mai avem doar două luni până ne vom lua la revedere de la 2021, o perioadă dificilă din multe puncte de vedere. Cu toate astea, surprizele nu au ajuns la final. Acestea sunt previziunile astrale pentru sfârșitul anului, prezentate în exclusivitate pe Impact.ro.

Previziuni astrale pentru sfârşitul anului

Trebuie să ne pregătim pentru o perioadă marcată de schimbări uriașe. Următoarele patru luni vor reprezenta, de fapt, apogeul tuturor trăirilor noastre din ultimii ani. Așadar, cei care sunt convinși că „le-au văzut pe toate” își vor da seama că nu au dat verdictul mult prea repede.

Lunile ce urmează vor schimba lumea, sunt luni pline de evenimente. La finalul lui octombrie, planetele Mercur, Saturn și Jupiter și-au început mersul direct, ceea ce înseamnă că lucrurile care au fost blocate în ultimele cinci luni încep să prindă viață, să se miște.

Noul ciclu de patru luni ce tocmai a început – noiembrie, decembrie, ianuarie, până la mijlocul lunii februarie – ar putea aduce soluții ce vor ajuta la stoparea pandemiei. Potrivit astrologului, aceasta își va pierde din intensitate începând din luna martie 2022.

Ieșirea din retrogradare a lui Mercur, ce a început din 18 octombrie, va degaja pentru o perioadă sectorul călătoriilor, ceea ce va însemna libertate de mișcare pentru oameni și semne de revenire pentru economie. Cu toate astea, nu ar trebui să ne grăbim să ne facem prea multe planuri pentru Revelion și luna decembrie, în general. De la început, până la sfârșit, vom vedea că ceea ce trăim acum este doar liniștea de dinaintea furtunii.

Pericolele următoarelor patru luni

Cutremure, accidente aviatice. Potrivit astrologului, vom avea parte de cel puțin un eveniment cu o foarte mare încărcătură emoțională care ne va trezi, va atinge sufletul și conștiința fiecăruia dintre noi, iar acesta va veni în mod inevitabil.

Cât despre veștile pe termen lung, trebuie precizat că Marte a început un nou ciclu în Balanță, pe data de 22 octombrie, ceea ce înseamnă că nu doar în această perioadă, ci și în următorii doi ani, regulile acestei lumi se vor schimba.

Procesul va fi unul destul de agresiv pentru că vorbim, totuși, de Marte. Cine nu se va supune noii ordini va fi amenințat, va fi chiar exclus din anumite alianțe, poate i se vor lua și din drepturi.

În următorii doi ani, sistemul Justiției va fi afectat în fiecare țară, iar acest lucru se va răsfrânge asupra fiecărui individ. Toți vom simți o schimbare, mai mică sau mai mare.

Mai multe detalii puteți afla din materialul video de mai jos, marca Roxana Lușneac.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe