Horoscop luni, 4 aprilie 2022. Universul deschide uși pentru zodia Leu

Astrolog Roxana Lușneac 03.04.2022, 20:25
Horoscop luni, 4 aprilie 2022. Universul deschide uși pentru zodia Leu

Săptămâna începe și un nou capitol pentru unii nativi. Potrivit horoscop luni, 4 aprilie 2022, universul parcă va deschide uși pentru zodia Leu, nimic nu pare imposibil și niciun obstacol nu va sta în calea fericirii lor. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și albastru, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 6, 22, 26, 35, 38, 42. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop luni, 4 aprilie 2022 – Berbec

Un nou început de săptămână poate aduce noi responsabilități pentru tine ceea ce înseamnă că poți avea și mai multe motive pentru care să te stresezi. Încearcă să nu apleci urechea la tot ceea ce spun colegi sau subordonații, pentru că dreptatea e mereu la mijloc.

Taur

Dacă în ultima perioadă de timp te-ai simțit captiv în propriile tale emoții și blocaje, acum este moment bun să începi să renunți la acele lucruri si să încerci să mergi înainte spre o oportunitate interesantă. Este foarte important să te ții mereu de promisiune.

Gemeni

Dacă în ultima perioadă de timp te-ai simțit mai rebel si ai fost mai dezorganizat în acțiuni, acum este momentul să începi să mergi după reguli, chiar dacă sunt regulile făcute de tine. Încearcă să nu încalci principiile tale în tot ce ține de integritate.

Rac

Există anumite conjuncții care să întâmplă în casa creditelor și a datoriilor pe care tu le ai, poate chiar de natura carmica, care trebuie plătite sau cel puțin puse în ordine. Vei fi fericit cu progresul pe care l-ai făcut dacă îți iei un pic de timp să te concentrezi.

Horoscop luni, 4 aprilie 2022 – Leu

Universul deschide anumite uși pentru tine, iar acestea atrag după sine niște oportunități pe care nu le poți rata. Marte și Saturn fac aspecte în casa colaborărilor, ceea ce înseamnă că poți avea de a face cu cineva care este foarte popular și care te poate ajuta mult.

Fecioara

Începutul de săptămână poate fi unul minunat, mai ales dacă ești foarte organizat în tot ceea ce îți propui să faci. Nu trebuie să te lași influențat de modalitatea de a acționa a celor din jur, ci trebuie să fii tu singur cel care decide pentru tine.

Horoscop luni, 4 aprilie 2022. Universul deschide uși pentru zodia Leu
Horoscop luni, 4 aprilie 2022

Balanta

Astăzi este o zi în care poți să porți diverse conversații interesante cu oameni care sunt la un nivel diferit de al tău, ceea ce te va ajuta să înțelegi și alte modalități de gândire sau poate chiar să te inspire în luarea unor noi decizii în viața ta.

Scorpion

Semnul Taurului aduce în harta ta în acest moment un echilibru din punct de vedere emoțional și te ajută să-ti deschizi inima spre a primi lucruri frumoase de la Univers. În partea a doua zilei nu trebuie să te simți vinovat dacă îți cumperi ceva de lux.

Horoscop luni, 4 aprilie 2022 – Sagetator

Astăzi este o zi în care trebuie să te ocupi de anumite treburi rămase restante încă de săptămâna trecută. Aspectele astrale te susțin în tot ceea ce ține de recuperarea bunurilor financiare pe care le-ai pierdut cândva sau a unor bani dați împrumut care nu au venit la timp.

Capricorn

Dacă nu te simți respectat în anumite circumstanțe, trebuie să spui lucrurilor pe nume în față fără să-ti fie frică ca acest lucru te va pune într-o poziție proastă. Marte face conjuncție cu Saturn în casa Finanțelor, ceea ce poate aduce un succes.

Varsator

Încă de dimineață îți calculezi foarte bine pasii și ești foarte cerebral în toate situațiile care în mod normal te-ar fi stresat. Dacă nu ești fericit la locul tău de muncă, vibrațiile actuale pot intensifica acest sentiment.

Horoscop luni, 4 aprilie 2022 – Pesti

Astăzi este un nou început de săptămână care aduce o nouă energie, iar aceasta te ajută să vezi mai mult unde poți ajunge în viitor și care sunt planurile în care tu poți investi foarte multă pasiune. Partenerul de viață poate să-ti fie alături cu multe sfaturi utile.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...