Horoscop luni, 28 februarie. Zodia care are multe de rezolvat în prima zi a săptămânii

Astrolog Roxana Lușneac 27.02.2022, 20:20
Horoscop luni, 28 februarie. Zodia care are multe de rezolvat în prima zi a săptămânii

Ziua de luni vine cu vești importante pentru multe dintre zodii. Unii nativi vor avea treburi de rezolvat încă din prima zi a săptămânii, în timp ce alții se vor bucura de o zi liniștită. Iată la ce trebuie să te aștepți de la ziua de luni, 28 februarie, în funcție de zodie!

Horoscop luni, 28 februarie

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce, în fiecare zi, previziunile astrale. Pentru luni, 28 februarie, culorile norocoase sunt alb și bej. Numerele care vă pot purta noroc în prima zi a săptămânii sunt: 2, 21, 26, 30, 32 și 48. Iată ce le rezervă astrele fiecăreia dintre zodii!

Berbec

O nouă săptămână începe cu aspecte bune asupra carierei tale, ceea ce îți dă optimism. Planetele Venus si Marte sunt de partea ta și te ajută să porți discuții productive, să creezi conexiuni valoroase care te ajută să evoluezi.

Taur

Săptămâna începe încă de dimineață cu o energie destul de haotică, dar în partea a doua a zilei lucrurile se vor calma și vei reuși să-ți găsești motivația pentru a face ceea ce îți dorești. Universul este departe a ta și cumva te susține printr-un noroc sau o șansă pe care ti-o aduce.

Gemeni

Luna este cea care controlează emoțiile și sectorul spiritualității, iar în acest moment te ajută să te conectezi foarte bine cu universul, dar și să comunici mai bine ceea ce gândești. Marte te ajută să înțelegi mai bine lucrurile pe care trebuie să le rezolvi În primul rând la tine pentru a evolua.

Rac

Este posibil ca încă de dimineață să cauți să formezi conexiuni puternice cu cei din jur, însă trebuie să ai foarte mare grijă în cine ai încredere, deoarece nu vrei ca lucrurile pe care le spui să se întoarcă apoi ca un boomerang. În partea a doua a zilei, aspectele te ajută să găsești acei oameni în care ai încredere.

Leu

Energia dimineții nu este neapărat una bună pentru a purta discuții serioase cu jumătatea ta sau cu prietenii. Anumite persoane din cercul tău social pot avea nevoie de susținerea ta pentru că trec printr-o perioadă destul de frustrantă și inevitabil trebuie să fii acolo pentru ele.

Fecioară

Încă de dimineață poți intra ușor în rutina ta, dar pe de altă parte gândul te duce la anumite visuri pe care le ai și pe care ți le-ai dori să le realizezi în perioada următoare. Mercur îți dă șansa să intri în contact persoane interesante în partea a doua a zilei sau să te organizezi foarte bine.

Horoscop luni, 28 februarie. Zodia care are multe de rezolvat în prima zi a săptămânii
Horoscop luni, 28 februarie

Balanță

Venus, planeta care te guvernează, face tot posibilul ca tu să ai de la Univers ceea ce îți dorești. Din fericire, toate aspectele sunt de partea ta pentru a pune pasiune și determinare din acțiunile pe care le faci. Ai nevoie de mai multă odihnă pentru a reuși să stai focusat asupra obiectivelor tale pe termen lung.

Scorpion

Încă de dimineață poți avea anumite treburi de rezolvat legate de casa ta. Încearcă să nu pierzi foarte mult timp cu treburi mărunte, pentru că altfel riști să intri într-o dispută nedorită cauzată de stres. Ai nevoie de aliați de partea ta care să te inspire și să te ajute, nu de controverse.

Săgetător

Încearcă să nu răspunzi într-un mod negativ la anumite păreri sau opinii care vin nesolicitate. Oamenii din jurul tău țin la tine și au cele mai bune intenții ca ție să fie bine. Cuvintele pot face o diferență când sunt folosite înțelept.

Capricorn

Chiar dacă te simți tentat încă de dimineață să acționezi într-un mod impulsiv, asta nu înseamnă că trebuie să-ți dai frâu liber acțiunilor, deoarece pot aduce cheltuieli neprevăzute. Mercur te ajută să fii mai organizat în partea a doua a zilei, atât în gândire cât și financiar.

Vărsător

Încă de dimineață este posibil să tot găsești diverse motive de care să nu fii mulțumit, însă trebuie să te calmezi și să rămâi cu picioarele pe pământ deoarece această energie nu va dura mult. Încearcă să îți menții gândirea pozitivă și să discuți în partea a doua zilei doar cu oameni care te fac să te simți bine.

Pești

Încearcă să nu îți iei în serios toate gândurile pe care le ai încă de dimineață, deoarece poți critica foarte ușor oamenii, iar aceștia să nu îți răspundă într-o modalitate tocmai drăguță. În partea a doua a zilei poți să te organizezi mai bine si să pui un mai mare accent asupra sănătății tale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...