Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Aceşti nativi trebuie să aibă mare grijă de sănătate!

Andra Daoud 14.01.2022, 16:18
Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Aceşti nativi trebuie să aibă mare grijă de sănătate!

Începând din 14 ianuarie, Mercur va fi Retrograd pentru prima dată în 2022. Această etapă va dura până în 3 februarie și va cuprinde o parte în zodia Vărsător și o parte în Capricorn. Ce înseamnă acest lucru pentru zodii și care nativi trebuie să aibă grijă în mod deosebit la aspectele importante ale vieții, cum ar fi sănătatea.

Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd

Mercur, planeta care influențează comunicarea, transportul și tehnologia se va deplasa înapoi timp de trei săptămâni, privind de pe Pământ. Această mișcare, denumită de specialiști Mercur Retrograd, se petrece de obicei de trei ori pe an, însă în 2022 va avea loc de 4 ori. Mulți nativi au impresia că bat pasul pe loc în aceste perioade în care Mercur este Retrograd și poate fi destul de frustrant acest sentiment.

Astrologii recomandă ca în aceste perioade să reflectați asupra aspectelor importante din viața voastră, fiind o ocazie bună pentru introspecție și bilanț. Este timpul potrivit pentru a încheia capitolele care nu vă lasă să mergeți mai departe și de care depinde avansarea, pe orice plan. Iată care sunt cele mai influențate zodii de primul Mercur Retrograd din 2022!

Berbec

În perioada 14-25 ianuarie, Mercur va intra în casa a 11-a a relaționării. Este un moment bun pentru ca Berbecii să își îndrepte atenția și energia către proiectele de echipă care necesită intervenția lor, dar și către prietenii vechi, cu care poate nu au mai luat legătura de multă vreme. După 25 ianuarie, Mercur revine în a 10-a casă a carierei, unde va rămâne până pe 3 februarie. Este o perioadă bună pentru ca acești nativi să reflecte asupra parcursului lor profesional și să își traseze obiectivele.

Taur

Aspirațiile profesionale necesită să fie revizuite, iar prima perioadă a intervalului este ideală în acest sens, pentru că Mercur se află în casa carierei. Taurii trebuie să se gândească ce obiective au pentru lunile care urmează și să își facă un plan de bătaie. Din 25 ianuarie până în 3 februarie, Mercur este Retrograd în casa aventurii și a învățământului superior, un moment numai bun pentru ca acești nativi să decidă ce abilități vor să dezvolte pe viitor.

Gemeni

Acești nativi pot avea sentimentul că sunt blocați undeva, din cauză că Mercur va fi Retrograd în casa aventurii. Gemenii își vor dori să petreacă mai mult, să călătorească mai mult, dar s-ar putea să nu fie posibil. În a doua perioadă, Mercur va fi Retrograd în casa legăturilor emoționale și a reuniunilor. Este o perioadă bună pentru ca acești nativi să devină mai prezenți și mai implicați în relațiile lor.

Rac

Prima parte a intervalului este ideală pentru a căuta legături sincere și sentimente autentice. Este șansa Racilor de a-și vindeca rănile vechi, care îi împiedică să își deschidă inima către partener. În a doua parte a intervalului, Mercur se va deplasa înapoi în casa parteneriatului, influențând atât relațiile de cuplu, cât și pe cele profesionale sau platonice.

Leu

Între 14 și 25 ianuarie, atenția se mută pe relațiile amoroase, de afaceri și de prietenie. În a doua partea a intervalului, Mercur va fi Retrograd în casa rutinei și a bunăstării – un moment perfect pentru a eficientiza programul și a scăpa de haos.

Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Aceşti nativi trebuie să aibă mare grijă de sănătate!
Cum sunt afectate zodiile de Mercur Retrograd. Aceşti nativi trebuie să aibă mare grijă de sănătate!

Fecioară

Planeta Mercur se va deplasa înapoi în casa sănătății, motiv pentru care acești nativi vor acorda mai multă atenție stării de bine, vor încerca să își rezolve problemele de sănătate și poate vor începe un program de sport. În a doua parte, pot apărea în viața lor persoane din trecut, pentru că Mercur va ajunge în casa romantismului și a expresiei de sine.

Balanță

În prima parte, Mercur va fi Retrograd în casa romantismului, moment prielnic pentru a reflecta asupra a ceea ce vă doriți de la relațiile actuale și viitoare. Între 25 ianuarie și 3 februarie, Mercur va fi Retrograd în casa vieții de familie, stimulând dorința de siguranță.

Scorpion

Mercur se mișcă înapoi în casa vieții casnice, motiv pentru care în prima parte a intervalului pot reveni în discuție răni emoționale mai vechi. În a doua parte, este momentul ideal să renunțați la relațiile care vă solicită mai multă energie decât vă oferă.

Săgetător

Planeta Mercur se mișcă înapoi în casa comunicării, motiv pentru care acești nativi se pot simți frustrați că proiectele lor nu au parte de recunoașterea pe care o merită. După 25 ianuarie, Mercur retrogradează în casa veniturilor, forțându-i pe Săgetători să găsească posibilități de a face bani.

Capricorn

În prima jumătate a intervalului, Mercur se va afla în casa veniturilor, iar acești nativi își pot face planuri de investiții sau pot cere o mărire de salariu. În a doua parte, Capricornii trebuie să acorde o atenție mai mare iubirii de sine, pentru că Mercur ajunge în semnul lor.

Vărsător

Între 14 și 25 ianuarie, Mercur va retrograda în casa sinelui, fiind un moment bun pentru a reflecta asupra felului în care sunteți percepuți de ceilalți. După 25 ianuarie, Mercur intră în casa spiritualității, fiind o perioadă bună pentru meditație, instropecție și activități spirituale.

Pești

În prima parte, Mercur va fi în casa spiritualității, îndemnând la visare. Poate fi o perioadă bună pentru vindecare și împăcare cu sine. După 25 ianuarie, Mercur va stimula concentrarea asupra proiectelor de echipă, precum și conectarea cu oamenii din trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe