Horoscop luni, 19 octombrie 2020. O zodie se confruntă cu o provocare în plan personal

Astrolog Roxana Lușneac / 18.10.2020, 18:00
Horoscop luni, 19 octombrie 2020. O zodie se confruntă cu o provocare în plan personal

Horoscopul zilei de luni, 19 octombrie 2020, anunță oportunități pentru unele zodii și o provocare în plan personal pentru alta. Cifrele norocoase ale zilei sunt 6, 33, 45 și 67, iar culorile ce aduc noroc sunt alb, galben și mov.

Horoscopul zilei de luni, 19 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Începeți săptămâna simțindu-vă în formă, anumite beneficii sau oportunități vă pot apărea în cale. Analizați veștile ce vin în stilul caracteristic, adică ușor și analitic. Nu vă entuziasmați până nu vedeți totul scris alb pe negru.

Taur

Nodul nord vă face să vreți să faceți chiar și imposibilul astăzi. Aveți multe așteptări de la potențialul vostru, dar și la susținerea celor din jur. Important este să nu vă pierdeți în detalii nesemnificative și să nu uitați să apreciați unde ați ajuns până acum.

Gemeni

Partenerul de viață sau de muncă poate avea nevoie de ajutorul vostru cumva. Fie cu un sfat, fie doar cu prezența voastră. Important este să găsiți un echilibru, astfel încât să vă terminați și voi de făcut ce aveți în plan.

Horoscop luni, 19 octombrie 2020. O zodie se confruntă cu o provocare în plan personal
Horoscop luni, 19 octombrie 2020. O zodie se confruntă cu o provocare în plan personal

Rac

Comunicarea pe sectorul muncii poate să vă aducă niște avantaje, important este să vă găsiți curajul să spuneți exact ce gândiți. Nu lăsați experiențele din trecut să vă afecteze în prezent mai mult decât ar trebui.

Leu

Venus, micul benefic încă este în casă voastră și vă susține în tot ceea ce vă bucură sufletul. Chiar dacă e doar începutul săptămânii, încercați să vă plănuiți lucrurile așa încât să aveți timp să profitați și de lucrurile frumoase din viața voastră.

Fecioară

Sunteți destul de ocupați, dar tot vă stă gândul la ceva ce ar trebui schimbat în casă sau la ceva ce doriți să vă cumpărați și nu ați făcut încă demersul. Acum e o perioadă bună pentru a începe pas cu pas să acționați.

Balanță

Fie că vă stă gândul la vacanță deja, sau vreți să plănuiți o ieșire între prieteni, parcă nu mai aveți răbdare. Săptămâna se arată destul de ocupată, așa că timpul va trece mai ușor. Aveți grijă la sectorul sănătății, nu lăsați nimic netratat.

Scorpion

Aveți multă treabă și este posibil să aveți un sentiment de deja vu. Parcă ați mai trecut prin asta în trecut. Conexiunea cu trăirile anterioare acum ies mai mult în evidență ca de obicei, iar asta poate să vă obosească mai mult decât credeți. 

Săgetător

Marele benefic este în semnul vostru iar asta vă ajută în procesul de vindecare, vă aduce optimism și chiar o oportunitate. Important este să vă mobilizați și să profitați de conjuncturile care apar.

Capricorn

Saturn este în semnul vostru, iar asta vă aduce presiune și responsabilitate. Nu este necesar să luați astăzi toate deciziile, dați-i timpului timp.

Vărsător

Anumite lucruri vă stresează sau pur și simplu nu vă ies din minte. Acum nu e un moment bun pentru discuții în contradictoriu, iar înainte de a face un alt pas este indicat să vă gândiți foarte bine care este scopul final.

Pești

Marte vă dă ambiție, persuasiune și putere de a decide, de a lupta pentru ce vă doriți. Poate încă nu ați pus la punct toate strategiile și din această cauză ezitați încă să semnați ceva clar. Câștigurile vor veni și ele, dar înainte de asta trebuie să vă puneți ideile în ordine.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI