Horoscop duminică, 7 noiembrie. Zodia care are parte de începuturi neaşteptate

Astrolog Roxana Lușneac 06.11.2021, 19:55
Horoscop duminică, 7 noiembrie. Zodia care are parte de începuturi neaşteptate

Horoscop duminică, 7 noiembrie. Astrele au planuri mari pentru unii nativi. Află care este zodia care are parte de începuturi neaşteptate. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și auriu, iar numerele norocoase sunt 1, 3, 14, 34, 45, 46.

Horoscop duminică, 7 noiembrie – Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a te odihni, dar și pentru a profita de aspectul micuțului benefic Venus asupra lui Mercur . Acest aspect poate aduce întâlniri cu anumiți oameni de care ai nevoie în acest moment, iar alături de aceștia poți să planuești o strategie din punct de vedere profesional.

Taur

Astăzi nu este o zi bună pentru a intra în discuții contradictorii cu cineva, mai ales pentru că aspectele din prezent pot să aducă repercusiuni pe termen lung. Luna nouă de acum câteva zile poate să-ți aducă noi începuturi sau noi evenimente neașteptate.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a te odihni și pentru a reuși să-ți pui gândurile în ordine. Deși treci printr-o o perioadă destul de stresantă, iar grijile nu îți dau pace, doar dacă reușești să-ți limpezești mintea vei putea să ai parte de cele mai bune idei și rezolvări. Cei dragi te susțin.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să rezolvi anumite treburi rămase restante în legătură cu membrii familiei tale sau în sectorul casei. Încearcă să nu lași ego-ul să intervină în relația cu persoana iubită, pentru că oricum acest lucru nu va aduce nimic bun. Diplomația, dar și comunicarea deschisă este cea mai bună soluție.

Horoscop duminică, 7 noiembrie – Leu

Acum poți să găsești mai ușor un echilibru între muncă și viața personală, pentru că a venit momentul să faci o triere între priorități și să vezi exact ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Marte în Scorpion arată că anumite lecții pe care le-ai primit ți-au fost de un mare ajutor.

Fecioară

Chiar dacă vrei să dovedești tot timpul că ai dreptate, astăzi este o zi în care poți să încerci să lași de la tine mai mult și să te gândești la sentimentele partenerului de viață. Ceva ce ti-ai dorit foarte mult până acum se poate dovedi a fi un pic dezamăgitor.

Balanta

Poate că a venit momentul să nu mai ții ascunse anumite sentimente pe care le ai în sufletul tău și să le exprimi direct, pentru că astfel primul rând te faci mai ușor înțeles, iar în al doilea rând te ajută să scapi de o energie negativă.

Horoscop duminică, 7 noiembrie
Horoscop duminică, 7 noiembrie

Horoscop duminică, 7 noiembrie – Scorpion

Gândul vă stă la persoanele de la distanță, la ce aveți de arătat lumii și la modalitățile prin care faceți bani într-un mod rapid. Mercur vă ajută aici să ieșiți ușor în evidență, dar și să găsiți o soluție de mult dorită care sa va aduca castiguri.

Sagetator

Astăzi este o zi bună în care trebuie să organizați din punct de vedere al carierei ,pentru că este posibil să fi rămas în urmă cu anumite treburi pe care le aveați programate încă de săptămâna trecută. Partenerului de viață v-ar ajuta dacă ar ști exact cum.

Horoscop duminică, 7 noiembrie – Capricorn

Marte vă face mai ambițioși, dar în același timp poate să vă dea și anumite bătăi de cap în legătură cu sănătatea. Încercați să fiți calmi, să vă hidratați suficient și poate chiar să faceți o cură de vitamine. Evitați să purtați culoarea roșu.

Varsator

E timpul să vă puneți pe hârtie planurile pe care le aveți în minte, pentru că doar așa veți știi ce să transmiteți Universului și puteți să vorbiți mai bine. chiar dacă nu ați terminat până în prezent o ceea ce v-ați propus când veți face în această săptămână, nu e un sfârșit de lume.

Pești

Soarele și nodul Nord fac aspect asupra semnului vostru, ceea ce înseamnă că ambițiile voastre pot fi prea mari pentru ce se poate în acest moment. Încercați să nu fie nerăbdători și să ajungeți la o înțelegere cu partenerul de viață în tot ce întreprindeți.

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...