Horoscopul plantelor. Ce floare te reprezintă în funcţie de zodie

Cătălina Burghelea 06.11.2021, 14:29
Horoscopul plantelor. Ce floare te reprezintă în funcţie de zodie

Știai că horoscopul îți poate spune ce floare ți se potrivește cel mai bine, în funcție de zodia ta? Așa cum astrele dezvăluie ce zodie ești în funcție de data nașterii, florile pot spune multe despre tine.

Ce floare te reprezintă cel mai bine, în funcţie de semnul tău zodiacal

Dacă ești o persoană căreia îi plac foarte mult florile, nu ar strica să știi care dintre ele te reprezintă. În funcție de semnul tău zodiacal, vei afla ce plantă este făcută special pentru tine. Planta ta preferată îți poate influența perfect starea în anumite momente.

Berbec

Nativilor Berbeci li se potrivește perfect caprifoiul. Această floare are o dulceață aparte, la fel se întâmplă și în viața reală a acestei zodii. Primul semn zodiacal din horoscop are un farmec aparte, căruia nimeni nu îi poate rezista. Berbecii adoră să fie mereu în centrul atenției.

Taur

Floarea care corespunde zodiei Taur este macul. Extrem de delicat, macul se dezvoltă ușor și nu are pretenții atunci când vine vorba de îngrijire. La fel sunt și nativi tauri, care niciodată nu cer prea multe, dar adoră să ofere, pentru a-i vedea pe cei din jurul lor fericiți.

Gemeni

Dacă eşti zodia Gemeni, lavanda este cea mai potrivită floare pentru tine. Nativii acestui semn zodiacal sunt persoane foarte descurcărețe, care găsesc mereu o soluție pentru orice problemă, indiferent de dificultatea sa. Parfumul delicat al lavandei îi ajută pe Gemeni să se concentreze mai bine, mai ales la birou.

zodii octombrie

Rac

Trandafirii albi fac casă bună cu Racii. Albul simbolizează puritatea, bunătatea, calități caracteristice acestei zodii. Trandafirii albi au nevoie de o îngrijire atentă, pentru a înflori spectaculos şi a bucura sufletul sensibil al Racilor, care cu greu poate fi „atins” de cineva.

Leu

Zodia Leu iubește să fie copleșită de dragoste, așa că nu este de mirare că floarea care o definește cel mai bine este crinul. Dacă ai un prieten născut sub aceast semn zodiacal, îți recomandăm să îi oferi un buchet din aceste flori delicate.

Fecioară

În timp ce Leii adoră trandafirii albi, Fecioarele sunt înnebunite după cei albaștri. Trandafirii albaștri sunt adesea un simbol al misterului, reprezentând maniera în care viața este echilibrată. Aceste flori frumoase au o semnificație specială pentru zodia Fecioară, fiind cadoul perfect.

Balanță

Sensibilitatea este cuvântul care descrie cel mai bine personalitatea unei Balanțe. Floarea care se potrivește perfect acestei zodii este irisul. Deși este o floare extrem de sensibilă și firavă, reușește să iasă în evidență prin farmecul său, la fel ca Balanța.

Scorpion

Crizantema este făcută pentru Scorpion, o floare surprinzătoare, care, la început, înflorește cu greu, dar apoi captează atenția prin petalele sale. Nativul Scorpion este o persoană plină de surprize, care, de îndată ce ajungi să o cunoști, îți va da lumea peste cap.

Săgetător

Săgetătorul se simte cel mai bine conectat cu garoafele. Deși aceste flori sunt asociate cu evenimente triste ale vieții, sunt perfecte pentru personajul romantic la care visează nativul acestei zodii. Petalele delicate ale garoafelor vor pune cu siguranță un zâmbet pe fața Săgetătorilor.

Capricorn

Panseluțele sunt florile care definesc un Capricorn. Acestea sunt printre primele flori care apar primăvara și care se fac remarcate din prima, la fel ca nativii Capricorni.

Vărsător

Floarea care o defineşte cel mai bine pe zodia Vărsător este orhideea. Această floare specială atrage multe priviri, oamenii din jurul ei o apreciază pentru frumusețea fizică, la fel cum sunt apreciați nativii Vărsători.

Pești

Nativilor Pești li se potrivește foarte bine floarea-soarelui. Din cale afară de frumoasă, această plantă este una ușor de observat, la fel cum sunt și nativii din zodia Pești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...