Horoscop duminică, 18 octombrie 2020. O zodie se îndrăgostește lulea, iar altele trebuie să fie atente la sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 17.10.2020, 18:00
Horoscop duminică, 18 octombrie 2020. O zodie se îndrăgostește lulea, iar altele trebuie să fie atente la sănătate

Horoscop duminică, 18 octombrie 2020. O zodie se îndrăgostește lulea, iar altele trebuie să fie atente la sănătate. Cifrele norocoase pentru această dată sunt 4, 6, 14, 16 și 33, iar culorile ce poartă noroc sunt galben și roșu deschis. Iată ce au rezervat astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscopul zilei de duminică, 18 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

A lua prânzul cu familia sau cu prietenii, sună a fi o idee minunată. Evită mâncărurile care îți fac rău, mai ales în această perioadă.

Taur

Nu este indicat să stai în casă, deși ăsta ar fi primul tău gând. A ieși un pic într-un loc în care nu ai mai fost de mult, e o idee minunată pentru a petrece un timp de calitate.

Gemeni

Iubirea este ceea ce simți că îți liniștește și împacă sufletul. Ai așteptat de mult să ai așa sentimente frumoase în viața ta, iar acum poți să fii cu adevărat mulțumit că începi să îți găsești echilibrul mult căutat.

Horoscop duminică, 18 octombrie 2020. O zodie se îndrăgostește lulea, iar altele trebuie să fie atente la sănătate
Horoscop duminică, 18 octombrie 2020. O zodie se îndrăgostește lulea, iar altele trebuie să fie atente la sănătate

Rac

Activitățile cu cei dragi pot avea și părți mai puțin plăcute, mai ales că încă mai ai niște activități restanțe de făcut, iar asta nu îți dă pace. Eliberează-ți ziua, vei avea timp săptămâna viitoare de tot.

Leu

Activități împreună cu familia și cu cei mici. E frumos să mergeți în locuri noi, locuri care vă bucură privirea și sufletul. Unele din ele sunt chiar oferite de natură. Aveți grijă să vă îmbrăcați bine, imunitatea pare să vă scadă foarte ușor în această perioadă.

Fecioară

Intrați în contact cu multe persoane, iar asta vă sperie un pic, deoarece orice semn de viroză nu e în favoarea voastră. Aveți grijă de imunitate, de zona capului și a spatelui.

Balanță

Anumite persoane nu mai fac parte din anturajul vostru, iar asta nu e neapărat un lucru rău. Uneori a fi selectiv înseamnă a renunța, a lăsa în urmă ce și cine nu mai coincide cu prezentul tău.

Scorpion

Parteneriatele de muncă se arată a fi productive, mai ales că acolo îți pui toată energia și timpul. Totuși, suntem încă în weekend și nu ți-ar strica un pic de odihnă și o companie plăcută.

Săgetător

Poți participa la un eveniment interesant fie alături de prieteni sau familie. Este important să schimbi ideile și să ieși din casă. Astăzi e o zi bună să îți faci planuri pentru săptămâna ce urmează.

Capricorn

Întâlnire cu cei dragi, discuții interesante fie despre o vânzare, cumpărare sau ceva ce vă va aduce un câștig semnificativ. Încercați să va păstrați calmul, să judecați ”la rece” și argumentele celor dragi. S-ar putea să aibă dreptate.

Vărsător

Ieșirile în natură vă încarcă cu energie pozitivă. Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi. Nu ar strica să faceți niște exerciții sau măcar o oră de mers.

Pești

Unele întâlniri cu anumiți oameni pot să nu fie chiar ceea ce ai visat. Nu fi dezamăgit, poate nu au nici ei un moment bun, nu ai de unde să știi ce e de fapt în spatele poveștii lor.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...