Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 9-15 decembrie 2019. Trei zodii care dau lovitura în această săptămână

Diana Radu 09.12.2019, 18:59
Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 9-15 decembrie 2019. Trei zodii care dau lovitura în această săptămână

Mihai Voropchievici, astrolog și numerolog a prezentat horoscopul pentru 9-15 decembrie 2019, iar potrivit acestora trei zodii vor da lovitura în această săptămână. Este vorba despre rac, vărsător și leu. Află ce se întâmplă cu cele trei semne ale zodiacului și ce vești bune vor primi, dar și ce se întâmplă cu restul zodiilor, din materialul de mai jos.

Horoscop, 9-15 decembrie 2019. Ce se anunță pentru nativii zodiacului

Dacă vrei să știi ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna 9-15 decembrie, specialistul Mihai Voropchievici are deja răspunsul. Astrologul are vești bune, în special pentru rac, vărsător și leu. Iată ce previziuni a făcut acesta pentru toți nativii zodiacului!

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 9-15 decembrie
Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 9-15 decembrie

Horoscop Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec se anunță o săptămână agitată în care vor duce o adevărată luptă pentru a ieși la liman. De asemenea, situația va fi amplificată și de neînțelegerile cu familia care pot apărea pe tot parcursul săptămânii. În acest caz, specialistul Mihai Voropchievici, le recomadă nativilor din aceată zodie să abordeze problemele cu foarte mult calm.

Horoscop Taur

Persoanele născute sub acest semn zodical vor renaște pe toate planurile. Au foarte multe idei noi pe care nu se tem să le pună în aplicare și care îi va face să înflorească din nou atât în plan profesional, cât și în plan sentimental.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, horoscopul pentru săptămâna 9-15 decembrie aduce semne bune și nu numai. Nativii vor avea parte de o săptămână relaxată în care se vor bucura de fiecare aspect din viața lor. Așa că tot ce au de făcut este să se relaxeze iar restul lucrurilor vor veni de la sine.

Horoscop Rac

Zile importante pentru nativii zilei Rac! Pentru aceștia se anunță o săptămână plină de belșug, dar și de fertilitate. Deci, dacă sunt pregățiți să deveniți părinți, nu ratați ocazia. În plus, dacă va organizați le puteți avea pe amândouă, adică și bani, dar și un copil.

Horoscop Leu

Leii, deși nu o duc bine pe plan financiar vor avea parte de o mare surpriză. În intervalul 9-15 decembrie, aceștia își vor întâlni sufletul pereche. O dragoste exact așa cum au visat le va bate la ușă. Tot ce trebuie să facă leii este să-și deschidă sufletele și să se lase purtați pe cărările dragostei.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare se anunță o săptămână de foc. Nativii zodiei au mult de luptat pentru a-și asigura un loc în societate. De aceea, vor lăsa pe al doilea plan viața sentimentală și se vor concentra pe carieră pentru a dovedi cine sunt și ce pot să facă.

Horoscop Balanță

Cei care se răgăsesc în această zodie vor avea parte de o săptămână foarte agitată în care toate planurile lor vor fi date peste cap de evenimente neprevăzute. Specialistul Mihai Voropchievici îi sfătuiește pe cei din zodia Balanță să adopte o atitudine relaxată și să nu se streseze prea tare.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni astrele le-au rezervat o surpriză uriașă. Aceștia vor primi un cadou minunat. Că tot este perioada din an a cadourilor, aceștia vor fi suprinși în mod plăcut de cineva care le va face un cadou la care nu se așteptau, dar care este fix ceea ce-și doreau.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă mare grijă în săptămâna 9-15 decembrie să nu exagere cu nimic și mai important să nu încerce să forțeze lucrurile, deoarece ar putea ieși fix invers așteptărilor pe care le au. E nevoie ca Săgetătorii să se înarmeze cu răbdare și lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop Capricorn

Pentru Capricorni se anunță o perioadă plină de schimbări, foarte importante acasă. Fie relația ta cu membrii familiei se schimbă, fie cineva se mărită sau va deveni tătic. Însă, schimbarea poate veni inclusiv de la tine.

Horoscop Vărsători

Și pentru Vărsători se anunță o perioadă extrem de bună. Aceștia vor reuși să lase în spatele problemele și să se bucure de viață. Mai excat, aceștia vor trece cariera pe al doilea loc și se vor bucura de o atmosferă relaxantă împreună cu prietenii sau cu familia.

Horoscop Pești

Poate aceasta este perioada în care Peștii se pot opri puțin din agitația vieții pentru a-și pune lucrurile cap la cap. De asemenea, este o perioadă în care nu vor fi deranjați, așa că au timp mai mult pentru ei. Însă, devin și mai secretoși în legătură cu aspecte personale.

Urmăriți Impact.ro și pe