Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 1-6 septembrie 2019. Cum debutează toamna pentru nativii zodiacului

Ioana Nechifor 02.09.2019, 19:02
Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 1-6 septembrie 2019. Cum debutează toamna pentru nativii zodiacului

Mihai Voropchievici, specialist în astrologie și numerologie, a realizat principalele previziuni pentru începutul de toamnă. Cum le va merge nativilor zodiacului, în săptămâna cuprinsă între 1 și 6 septembrie 2019, care sunt zodiile ce se vor bucura de succes pe toate planurile, dar și alte detalii esențiale, în materialul următor!

Horoscop pentru săptămâna cuprinsă între 1-6 septembrie 2019

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului. Horoscopul este realizat pentru săptămâna cuprinsă între 1 și 6 septembrie 2019.

Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru 1-6 septembrie 2019. Cum arată horoscopul pentru această săptămână
Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru 1-6 septembrie 2019

Horoscop Berbec

Nativii zodiei Berbec încep furtunos săptămâna! Toamna debutează cu tensiuni pentru ei, motiv pentru care nativii acestei zodii trebuie să apeleze la mult calm. Doar așa pot ieși câștigători din orice situație.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de zile pline de energie. Ei au parte de un strop de revigoare pe toate planurile. Prima lună din toamnă le aduce nativilor taur un nou început.

Horoscop Gemeni

Este momentul ca nativii zodiei Gemeni să se concentreze puțin asupra lor și să își facă o analiză sufletească. Sfatul este să încercați să vă rugați pentru inspirație și liniște.

Horoscop Rac

Pentru nativii zodiei Rac urmează o săptămână plină cu muncă. Este o perioadă încărcată, iar ei trebuie să caute forța necesară pentru a depăși cu brio aceste zile.

Horoscop Leu

Nativii zodiei Leu se concentrează asupra problemelor care au rămas nerezolvate. Sfatul specialistului este să vă bazați și pe sprijinul celor dragi în soluționarea acestor probleme.

Horoscop Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară sunt șanse mari pe plan amoros. Există posibilitatea să întâlnească o persoană potrivită. Așadar, sunt perspective bune pe partea sentimentală în prima săptămână din noul sezon.

Horoscop Balanță

Săptămâna cuprinsă între 1 și 6 septembrie începe cu schimbări importante pentru nativii zodiei Balanță. Aceștia trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau, care le pot schimba complet viața.

Horoscop Scorpion

A fost o perioadă agitată pentru nativii zodiei Scorpion, iar acum trebuie să încerce să se liniștească. Relaxare și odihnă, acesta este îndemnul pentru nativii Scorpion în primele zile din toamnă.

Horoscop Săgetător

Vacanța de vară s-a încheiat, dar asta nu pare să fie o problemă pentru nativii Săgetător. Ei au din nou gânduri de plecare. Sunt șanse mari ca începutul de toamnă să-i prindă într-o călătorie.

Horoscop Capricorn

Au muncit mult, iar acum nativii zodiei Capricorn primesc ajutorul necesar pentru a-și duce planurile la bun sfârșit.

Horoscop Vărsător

În aceste zile, nativul zodiei Vărsător este vedeta săptămânii! Toate privirile sunt ațintite asupra lui. Se bucură din plin de atenția celor din jur.

Horoscop Pești

Pentru nativii zodiei Pești săptămâna 1-6 septembrie se anunță una minunată. Surprize, surprize pentru acești nativi!

Urmăriți Impact.ro și pe