Horoscopul lunii august 2019. Ce zodii vor avea o mare aventură în ultima lună de vară

Stefan Daniel 07.08.2019, 13:41
Horoscopul lunii august 2019. Ce zodii vor avea o mare aventură în ultima lună de vară

Horoscopul lunii august 2019. Află ce-ți rezervă astrele în ultima lună de vară. Va fi o perioadă marcată de două momente de Lună Nouă, fenomen rar, care ne determină să facem o schimbare în viața noastră. Fie că e vorba despre o nouă relație sau despre noi aspirații profesionale, toate se vor afla sub bune auspicii. Unele zodii sunt favorizate.

Este vorba despre Luna Nouă care are loc în Leu la 1 august și Luna Nouă care are loc în Fecioară la 30 august. Leul este tranzitat de Mercur (11-29 august), de Marte (până la 18 august), de Venus (până la 21 august) și de Soare (până la 23 august).

Horoscopul lunii august 2019. Ce zodii vor avea o mare aventură în ultima lună de vară
Zodii

Horoscopul lunii august 2019: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna august vine cu o revelație în plan personal pentru Berbec. Astrele le sunt favorabile și aproape că nu-și dau seama de cât de bine le surâde norocul. Spre finalul lunii, o întâmplarea îi va ajuta să ia o decizie importantă, pentru binele lor emoțional. Luna aceasta, Berbecii lasă cariera pe un plan secundar și se axează mai mult pe planul personal, intim.

Horoscopul lunii august 2019: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii trec printr-o perioadă confuză în această lună. Nu se regăsesc în nimic din ceea ce li se întâmplă și nimeni nu-i poate ajuta cu nimic. Principalul lor obiectiv în august este cariera, dar aceștia trebuie să fie atenți la propriile persoane și să facă unele îmbunătățiri la viața lor.

Horoscopul lunii august 2019: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt orientați către lucrurile spirituale în această lună, caută semnificații profunde în orice. Melancolia lor este cauzată și de o perioadă mai dificilă care se prefigurează la orizont, dar asta îi va ajuta să descopere mai multe despre propria persoană. Important este că Gemenii nu se simt neputincioși, oricât de greu le-ar fi.

Horoscopul lunii august 2019: Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trebuie să fie atenți la acțiunile lor din august, deoarece consecințele le vor simți abia în lunile viitoare. Luna (astrul) nu-i avantajează deloc pe Raci și de aceea o să urmeze o perioadă grea pentru ei, mai ales la nivel emoțional. Trebuie să fie pregătiți să facă față imprevizibilului.

Horoscopul lunii august 2019: Leu (23 iulie – 23 august)

Luna august îi favorizează cel mai mult pe Lei, având în vedere că este perioada lor din an. O duc foarte bine pe plan amoros, unde iau principalele decizii, dar și pe plan financiar. E o perioadă bună dacă vrei iei un împrumut sau o rambursare. Aveți noroc la bani și dispar problemele financiare.

Horoscopul lunii august 2019: Fecioară (24 august – 22 septembrie)

Pe Fecioare le încearcă un sentiment profund de singurătate. Au sentimentul că nimeni din jur nu îi înțelege sau nu știu ce-și doresc. Fecioarele trebuie însă, să înțeleagă că această atitudine îi va respinge și mai mult pe cei din jur. Atitudinea lor este cea care îi dezavantajează.

Horoscopul lunii august 2019: Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele sunt profund orientate către atingerea succesului în luna august. Acest lucru îi poate face să neglijeze familia. Nu le va fi ușor să reușească ceea ce-și propun și vor depune mult efort, mult consum de energie și vor avea stări de neliniște. E posibil să apară conflictele cu cei dragi.

Horoscopul lunii august 2019: Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scopionii vor avea o atitudine schimbătoare așa că ar putea avea probleme cu cei din jur. Acest comportament o să-i pună în dezavantaj în plan personal. Pe plan profesional astrele le rezervă o perioadă bună, fără să fie nevoiți să facă prea multe în acest sens. Vor avea noroc în carieră.

Horoscopul lunii august 2019: Săgetător (23 noiembrie – 23 decembrie)

În luna august, Săgetătorii s-ar putea să sufere unele dezamăgiri în plan personal. Vor constata că anumite persoane nu le apreciază devotamentul și încrederea. La locul de muncă apar unele tensiuni, mai ales că vor avea de îndeplinit unele sarcini presante.

Horoscopul lunii august 2019: Capricorn (24 decembrie – 20 ianuarie)

Cei din Capricorn traversează o perioadă de tranziție începută încă de acum câteva luni. Vor să facă unele schimbări și nu mai țin cont de părerile celor din jur. S-ar putea chiar să facă schimbări radicale și vor vedea curând efectele acțiunilor lor.

Horoscopul lunii august 2019: Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii își canalizează energia pe familie luna aceasta. Simt nevoia de liniște interioară, sunt melancolici și își regăsesc confortul emoțional alături de cei dragi. Cei din această zodie vor traversa o perioadă de liniște în plan emoțional, armonie, echilibru.

Horoscopul lunii august 2019: Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii trec printr-o perioadă de introspecție și caută stabilitate emoțională pentru a se simți fericiți. Planul financiar le pot influența deciziile, dar vor vedea că împlinirea personală nu depinde doar de bani.

Urmăriți Impact.ro și pe