Cum „speli” necazurile în noul an. Metoda recomandată de Lidia Fecioru

Andreea Bisinicu 04.01.2021, 13:55
Cum „speli” necazurile în noul an. Metoda recomandată de Lidia Fecioru

Cum „speli” necazurile în noul an. Metoda recomandată de Lidia Fecioru dă rezultate, chiar dacă ai putea fi sceptic în primă fază. Ce zice bioenergoterapeutul despre beneficiile pe care le poate avea sarea pentru organismul nostru și ce trebuie să facem pentru a atrage energiile pozitive în viața noastră.

Cum „speli” necazurile în noul an

Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii „Leacul Zilei” al emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre cât de importante sunt energiile pozitive și cum putem alunga energiile negative din viața noastră. Cu siguranță ai auzit de vampiri energetici, acele persoane care reușesc, la nivel empiric, să te sleiească de puteri atunci când sunt în aceeeași cameră cu tine. Lidia Fecioru susține că sarea este un element important în casele noastre și nu doar în bucătărie. Conform spuselor specialistului, sarea ne curăță aura, ne scapă de deochi și ne ajută să avem un somn liniștit.

„Leacul cu sare e pentru curățarea casei, curățarea noastră și plus că sarea este foarte importantă. O baie cu sare ne poate aranja aura, corpul nostru energetic și e foarte important. Sarea este un mare vindecător al psihicului nostru. Pentru un somn cu probleme, cu coșmaruri, sarea ne reglează aura în timpul somnului.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Care sunt cele mai bune leacuri pentru deochi, lipsa de somn si energiile negative
Care sunt cele mai bune leacuri pentru deochi, lipsa de somn si energiile negative

Cum scapă de necazuri zodiile de apă și aer

Cu toate că leacul cu sare este universal valabil, bioenergoterapeutul spune că trebuie folosit în funcție de zodie, De exemplu, se pare că cei născuți sub semnul zodiilor de apă și aer, adică nativii din Rac, Scorpion, Pești, Gemeni, Balanță și Vărsător trebuie să dizolve un pic de sare în două păhărele mici și să își pună un pahar la cap și unul la picioare, la pat. În dimineața următoare, amestecul se varsă în vasul de toaletă. Fă acest lucru trei nopti la rând și vei avea parte de un somn liniștit.

Cum scapă de necazuri zodiile de foc și pământ

În cazul zodiilor de foc și de pământ, ritualul se schimbă puțin. Nativii din Berbec, Leu, Săgetător, Taur, Fecioară și Capricorn, trebuie să-și pună la cap sau la picioare un bol cu sare uscată. A doua zi de dimineață, sarea se aruncă în vasul de toaletă. Dacă vor face acest lucru trei nopți la rând, vor avea parte de un somn neîntrerupt.

Cum traim mai mult daca bem vin rosu
Cum traim mai mult daca bem vin rosu

Cum trăim mai mult dacă bem vin cu usturoi

Cine spune că un pahar de vin roșu pe zi ajută să ai o viață lungă a avut dreptate. Lidia Fecioru îți recomandă să pui 12 căței de usturoi peste trei pahare de vin într-o sticlă de culoare deschisă. Pune sticla la geam, la soare, timp de trei săptămâni. După două sau trei zile vei agita bine compoziția. După ce s-a macerat băutura, strecoară substanța obținută și pune-o la rece. Bea câte o linguriță pe zi și vei vedea că te vei simți mult mai bine.

„Înainte de a face curățenie, dimineața sau seara să presărăm un pic de sare prin colțuri, pe jos, pe sub pat, să aruncăm un pic de sare. Înainte sarea se punea pe masă în solnițe descoperite pentru a îndepărta deochiul, furtul de energie negativă. Mai putem dizolva sare caldă în apă și înainte de a face duș ne dăm pe corp cu ea și apoi dăm drumul la duș și ne rugăm ca apa să ne spele tot necazul. Și să nu uităm că peelingul pe piele cu miere și cu sare măruntă este minunat” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse, la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe