Vibrațiile energetice ale anului 2021. Vor fi luni extrem de grele din punct de vedere financiar

Ioana Bucur 03.01.2021, 16:18
Vibrațiile energetice ale anului 2021. Vor fi luni extrem de grele din punct de vedere financiar

Dacă anul 2020 a fost anul restricțiilor, anul 2021 ar putea fi cel al schimbărilor. Unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți din România a explicat vibrațiile energetice ale anului 2021, iar veștile nu sunt tocmai bune. Trebuie să ne pregătim pentru zile negre, căci vor fi luni extrem de grele din punct de vedere financiar.

Vibrațiile energetice ale anului 2021

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, care vor fi vibrațiile energetice ale anului 2021. Potrivit acesteia, noul an va aduce un val de schimbări în viețile fiecăruia, însă, înainte de a le pune în aplicare, trebuie să avem grijă să ne despărțim de poverile trecutului, pentru a face loc viitorului.

Ce trebuie să facem pentru a atrage energii pozitive în anul ce tocmai a început? Trebuie, în primul rând, să avem gânduri fericite și să avem grijă să nu ne înconjurăm de lucrui vechi, ce nu ne mai aduc niciun motiv de bucurie. „Știți cum se spune, dacă vrei să îți cumperi o canapea nouă, nu trebuie să o scoți pe cea veche? Dar trebuie să o scoți că vrei, nu că s-a stricat”, a explicat Lidia Fecioru. De altfel, vibrațiile energetice ale anului 2021 sunt strâns legate de schimbarea lucrurilor de care, în alte condiții, nu te-ai fi despărțit.

lidia fecioru, leac naturist, insomnie
Bioenergoterapeul Lidia Fecioru, despre greutățile aduse de noul an

Vibrațiile energetice ale anului 2021 stau sub semnul conflictului

Lidia Fecioru a dezvăluit că vibrațiile energetice ale anului 2021 vor aduce stări conflictuale, de la cele de pe scena politică, până la cele de ordin social. Nici natura nu va fi de partea noastră, în următoarele 12 luni.

„Cu timpul nu vom fi foarte prietenoşi, vom avea luni secetoase şi luni cu ploi şi inundaţii foarte multe. Vor fi extreme de genul ăsta. (…) Tensiunile politice nu vor lipsi şi într-un fel ne ajută. Încep să îi apropie pe oameni. În schimb, creşte violenţa între oameni. Ceea ce am trăit la sfârşitul anului, să nu uităm ce lună decembrie cu trântit pe jos, a fost o lună foarte urâtă. Şi vor mai fi chestii de genul ăsta”, a mai explicat Lidia Fecioru.

Urmează luni extrem de grele din punct de vedere financiar

Potrivit bioenergoterapeutului, anul 2021 va începe cu o tranziție destul de dură. Până în luna aprilie, vor fi luni extrem de grele din punct de vedere financiar.

„Dispar de pe piaţă banii cash şi se folosesc din ce în ce mai mult cardurile, banii virtuali şi se resimte foarte strâns faţă de oameni”, a adăugat Fecioru.

Ce va aduce bun noul an. Obiceiul ce ar trebui să devină reflex

Cu toate greutățile ce par să ne aștepte, primele luni ale anului 2021 vor aduce și o șansă uriașă de dezvoltare pe plan personal pentru cei care sunt dispuși să respecte un truc simplu. Bioenergoterapeutul ne sfătuiește să ne scriem pe un bilețel dorințele pentru noul an. De fiecare dată când suntem fericiți, să scoatem răvașul și să-l recitim.

„E foarte important în această perioadă să ne dezvoltăm intuiţia şi îmbogăţirea la ceea ce am vrea noi să inventăm. Şi imaginaţia”, a completat Lidia Fecioru, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...