Horia Moculescu, internat în spital. Care este starea de sănătate a artistului

Anca Manolica 27.10.2022, 18:29
Horia Moculescu, internat în spital. Care este starea de sănătate a artistului

Horia Moculescu s-a internat recent în spital, acolo unde va rămâne pentru două săptămâni, pentru a urma un tratament. Iubitul pianist, în vârstă de 85 de ani, a oferit detalii despre motivul pentru care a ajuns pe patul de spital și a spus care este starea sa de sănătate la ora actuală.

Horia Moculescu s-a internat în spital pentru două săptămâni

Celebrul pianist a dezvăluit, recent, că tocmai ce s-a internat în spital și va rămâne acolo vreme de două săptămâni. Deși mulți s-ar gândi că ar fi vorba despre niște probleme de sănătate, el a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să se interneze.

Horia Moculescu, în vârstă de 85 de ani, a mărturisit că a simțit nevoie să aibă parte de o perioadă de refacere. Așadar, acesta este motivul principal pentru care a decis să se interneze. În acest context, compozitorul nu are nicio problemă de sănătate, ci doar doarește să le prevină pe cele care ar putea apărea.

Și-a dorit să urmeze un tratament de recuperare

Fostul soț al Marianei Moculescu a dezvăluit că a fost alegerea lui să meargă la spital. De asemenea, el a ținut să sublinieze faptul că nu se simte rău. Mai mult decât atât, bărbatul a mărturisit că a apelat la acest tip de tratament și în primăvară. Rezultatele s-au văzut rapid, așadar artistul s-a simțit mult mai bine.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan de două săptămâni, pentru revigorare, pentru refacere… nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut.

Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Horia Moculescu s-a internat în spital pentru două săptămâni
Horia Moculescu s-a internat în spital pentru două săptămâni

Ce a spus Mariana Moculescu

Fosta parteneră de viață a lui Horia Moculescu a confirmat că bărbatul va merge la spital pentru tratament și că nu este prima dată când apelează la aceste lucruri. Mariana a spus că artistul are probleme din cauză că a fumat o perioadă foarte lungă de timp. Îndrăgitul compozitor a avut acest viciu până la 65 de ani. În urmă cu 20 de ani a decis, însă, să renunțe pentru a se ocupa mai multe de starea sa de sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...