Horia Brenciu, mărturisiri cutremurătoare. Ce i s-a întâmplat în trecut: „Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă”

Andreea Bisinicu 09.10.2020, 20:45
Horia Brenciu, mărturisiri cutremurătoare. Ce i s-a întâmplat în trecut: „Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă”

Horia Brenciu este unul dintre cei mai veseli, efervescenți și plini de viață artiști din showbizul românesc. Cine îl vede nu ar spune că ascunde o poveste tristă de viață. Ce mărturisiri a făcut juratul de la „Masked Singer” despre copilăria sa.

Ce dramă a pățit Horia Brenciu în copilărie

Când spui Horia Brenciu spui, automat, showman. Energie. Bucurie. Talent. Artist. Vedeta de la PRO TV are o carieră impresionantă și o familie fericită și împlinită. Chiar și așa, pentru juratul de la „Masked Singer”, trecutul ascunde anumite tristeți din copilărie.

Cântărețul a vorbit, la „Vorbește lumea” despre faptul că provine dintr-o familie cu puține posibilități materiale și își amintea cum s-a descurcat tatăl său să îi crească și să-i educe, în lipsa mamei, care a părăsit această lume, pe când solistul avea numai 11 ani.

Horia Breniu, mărturisiri cutremurătoare. Ce i s-a întâmplat în trecut: „Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă”
Horia Breniu, mărturisiri cutremurătoare. Ce i s-a întâmplat în trecut: „Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă”

„Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc, eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina”, a spus Horia Brenciu la „Vorbește lumea”.

Horia vorbește despre momentul în care și-a pierdut mama, la o vârstă tare fragedă. Moartea tatălui a reprezentat, de asemenea, un moment cumplit în viața artistului.

„Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă. Șocul pierderii tatălui meu a fost cel mai puternic pentru că aveam o relație foarte puternică cu el. Dacă spunem că viața este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poți să îl ai”, mai mărturisește artistul, referindu-se la copiii lui, potrivit Unica.

Cum era Horia Brenciu atunci când era mic copil

Horia Brenciu este căsătorit cu Alice Dumitrescu și au patru copii, două fete ale ei din altă relație, o fetiță care este fructul iubirii lor și un băiețel, pe care l-au adoptat imediat după ce s-a născut.

Artistul se înțelege foarte bine cu Andreea și Maria, fiicele soției sale, pe care le iubește ca și când ar fi sânge din sângele lui și nu ratează nicio ocazie de a le lăuda sau a le face declarații de dragoste părintească, pe rețelele de socializare.

Familia lui Horia Brenciu: soția și cei patru copii
Familia lui Horia Brenciu: soția și cei patru copii

Dar cum era Horia Brenciu când era copil? Cuminte? Zvăpăiat? Se pare că a fost un copil încăpățânat care nu voia să vorbească.

„Eram încăpățânat. Până la 4 ani și jumătate eu n-am vorbit. La un moment dat, mătușa mea m-a luat și mi-a zis: «Horia, vorbește!». Probabil că toată liniștea din prima parte a copilăriei mele a compensat în a doua parte a copilăriei”, a spus cântărețul, potrivit Unica.

Urmăriți Impact.ro și pe