Cum arată azi fiul adoptat de Horia Brenciu și soția lui. Toma are acum cinci ani FOTO

Redacția IMPACT 09.06.2020, 12:09

Horia Brenciu are o familie numeroasă, dar frumoasă, la care abia așteaptă să ajungă acasă, după o zi lungă de muncă. Artistul a vorbit recent despre Toma, băiețelul pe care adoptat în urmă cu câțiva ani.

„Este eroul tuturor”

În 2016, Horia Brenciu anunța cu sinceritatea-i caracteristică faptul că a adoptat un copil, alături de soția sa Alice. Despre acesta spune că e „eroul tuturor” și că feblețea lui rămâne mama sa, dar că de când s-a mărit, alege să petreacă timp mai mult și cu tatăl său.

 

Horia Brenciu la adoptat pe Toma când acesta încă era în fașă. Familia acestuia, formată din cele două fete ale solistului din prima căsnicie și Mina, fetița rezultată din căsătoria cu Alice, s-a mărit și s-a înveselit odată cu venriea pe lume a micuțului Toma.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu, pentru revista Viva.

Copilașul de doar cinci ani pare să își descopere mai multe talente, ba la tobe, ba în tenis. Cert este că micuțul s-a adaptat perfect în familia Brenciu, alături de părinții și surorile lui.

„Prima lecţie de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total”, își amintește Hora Brenciu, potrivit aceleiași surse.

 

Sursa foto: Facebook/ Horia Brenciu 

Urmăriți Impact.ro și pe