Horia Brenciu, dezvăluiri fără menajamente despre familia sa. ”Era minoră și era gravidă. Soția mea a fost cu ea peste tot”

Iancu Andreea 26.05.2020, 13:33

Horia Brenciu este un artist adesea discret cu viața sa personală. Cu toate acestea, el nu ezită să se mândrească cu familia sa frumoasă. Se cunoaște deja că Horia este un bărbat împlinit alături de Alice Dumitrescu, dar mai cu seamă lângă copiii minunați ai celor doi.

Horia și Alice au înfiat un copil

Povestea de dragoste dintre Alice Dumitrescu și Horia Brenciu a început în anii ’90. În primă fază, cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii, celebre pe atunci, Școala Vedetelor. Însă, Alice și Horia și-au unit destinele abia în 2014, când a avut loc căsătoria.

Cuplul are împreună o fetiță, pe Mina, care acum are 7 ani. Totuși, Horia a îmbrățișat cu mult drag postura de tată și pentru cele două fetițe ale lui Alice, dintr-o relație anterioară. Astfel, familia celor doi mai cuprinde o tânără de 28 de ani (Andreea) și una în vârstă de 20 de ani (Maria).

Însă, cei doi nu s-au oprit la a avea o casă cu trei copii. În urmă cu patru ani, Horia anunța, conform cancan.ro, că familia sa se extinde. Chiar și așa, Alice nu părea a fi însărcinată. Anunțul cuplului a fost completat de informația conform căreia au adoptat un băiețel, pe Toma.

Micul Toma a întregit familia lui Brenciu
Micul Toma a întregit familia lui Brenciu

Cine este mama biologică a lui Toma

Deși nu este copilul lor biologic, cei doi părinți îl adoră pe micuț. Horia povestește cât de norocos se consideră pentru că Dumnezeu i-a permis să trăiască această minune.

Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. O minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. El este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc din tot sufletul meu lui Dumnezeu pentru comorile mele, a declarat Horia Brenciu, potrivit Gândul.

Totodată, Horia mărturisește că mama celui mic urma să facă avort, motiv pentru care au ales să îl înfieze. Artistul povestește într-un interviu acordat Eugeniei Vodă pentru TVR cum a decurs totul.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis Nu-l avortează, îl vrem noi! Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...