„Glumești? Atât de fierbinte?”. Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a încins imaginația bărbaților. Ce s-a văzut când s-a întors cu spatele

Stan Filon 26.06.2023, 14:40

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a încins imaginația bărbaților! Frumoasa sportivă s-a lăsat fotografiată recent, iar rețelele sociale au luat pur și simplu foc! Între timp a schimbat și sportul, iar uniformele în care evoluează nu mai ascund mare lucru.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume a încins imaginația bărbaților

Așadar, o fotbalistă a înnebunit internetul! Jade Gentile are 23 de ani, originară din New York, a jucat fotbal în Islanda pentru UMF Afturelding în ultimele două sezoane, însă în vară a revenit în SUA și a luat o decizie radicală. Mai exact, a renunțat la sportul rege și a trecut la…wrestling.

”E foarte solicitant fizic. Clar, 100%, cred că fotbalul este cel mai dur sport, pentru că în fotbalul american sunt placaje dure, dar jucătorii au echipament special. În fotbal, nu există. Așa că poți fi lovit foarte tare, nu e de glumă! Am fost într-o țară străină, nu vorbeam limba și am crezut că pot depăși orice obstacol. Apoi am venit aici (n.r.- în WWE) și am fost împinsă până la limită”, declara Jade Gentile în urmă cu câteva luni.

Cea mai frumoasa fotbalista din lume a incins imaginatia barbatilor
Cea mai frumoasa fotbalista din lume a incins imaginatia barbatilor

Postează zilnic fotografii incitante

Între timp, tânăra cunoscută ca fiind cea mai frumoasă fotbalistă a trecut la wrestling, unde a adoptat niște ținute care îi înnebunește pur și simplu pe bărbați. Acestea nu reușesc să ascundă prea multe, iar numărul fanilor săi a explodat pur și simplu!

„Glumești? Atât de fierbinte”, a răspuns un fan. În timp ce un al doilea a glumit: „Foarte drăguț, acum revino imediat la Orlando!” Și mulți fani au declarat-o pur și simplu pe uimitoarea brunetă drept „drăguță în roz”.

Tânăra este foarte urmărită pe rețelele sociale, iar motivul este unul lesne de înțeles. Cei mai mulți dintre urmăritorii săi sunt bărbați, care o răsplătesc cu mii și mii de like-uri de fiecare dată când postează câte o fotografie incitantă, adică aproape în fiecare zi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...