Cea mai frumoasă fotbalistă din lume joacă bărbații pe degete. Surpriza avută când s-a dezbrăcat în club

Stan Filon, Cătălina Burghelea 30.04.2023, 21:03

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume joacă bărbații pe degete și frânge inimi la tot pasul! Vorbim despre Alisha Lehmann, legitimată la clubul de fotbal britanic Aston Villa. Face furori atât pe terenul de fotbal, cât și în afara lui, unde face cuceriri pe bandă rulantă.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume joacă bărbații pe degete

Născută pe 21 ianuarie 1999 în Tägertschi, Elveția, Alisha Lehmann este o fotbalistă foarte cunoscută în Marea Britanie, înzestrată cu un talent imens, dar și cu calități fizice care îi face pe fani să umple stadionul la fiecare meci. Tânăra este de o frumusețe răpitoare și nu se sfiește să-și pună în evidență formele bine lucrate.

Și-a petrecut copilăria studiind și jucând fotbal, când și-a descoperit dragostea pentru fotbal la vârsta de cinci ani. Alisha a fost inspirată să joace fotbal de către fratele ei și cei doi veri, pe care a încercat să-i imite în copilărie. Datorită acestor trei, Alisha a devenit mai bună în fiecare zi pentru a deveni jucătoarea profesionistă de fotbal care este astăzi.

Cea mai frumoasa fotbalista din lume joaca barbatii pe degete
Cea mai frumoasa fotbalista din lume joaca barbatii pe degete

Este și un model de succes

Alisha a crescut într-o familie iubitoare, care a susținut-o în toate alegerile făcute. Mai are un frate, Marco Lehmann, și o soră, Shona Lehmann, care este o dansatoare de succes și un Instagrammer cu peste 56.000 de urmăritori. Este născută în zodia Vărsător, deoarece s-a născut pe 21 ianuarie.

Uimitoarea jucătoare de la Aston Villa cântărește 55 kg, deoarece ține întotdeauna o dietă sănătoasă, pe lângă sport și exerciții regulate pe teren. Jucătoarea superbă are părul blond și ochi căprui, are 1,65 m înălțime, iar mărimea ei la pantofi este de 9,5 (US & AUS).

Pe lângă cariera sa de fotbalistă, Alisha a fost întotdeauna cu un ochi asupra modei, cu un gust special pentru îmbrăcăminte și machiaj. De aceea, ea a obținut o serie de contracte de modeling, prezentând moda și pentru unele companii mari, precum Coca-Cola, Adidas și Frisotrading.

Probleme într-un club din Londra

Fiind un fotbalist genial și un model uimitor, Alisha Lehmann are milioane de urmăritori din întreaga lume, care o urmăresc și pe diferite platforme de social media. În martie 2023, contul de Instagram al Alisha Lehmann are peste 12 milioane de urmăritori, în timp ce contul ei de Twitter are peste 168 de milioane de urmăritori. De asemenea, pe TikTok are 6,7 milioane de urmăritori.

Recent, frumoasa fotbalistă a avut probleme într-un club din Londra. Nici nu a intrat bine club și cum s-a dezbrăcat, mai mulți indivizi au râvnit la formele sale și au început să fie foarte insistenți. Tânăra a scăpat de bărbații respectivi, după ce superstarul lui Manchester United, Marcus Rashford (25 de ani), a invitat-o la masa lui. Frumoasa fotbalistă a povestit totul fanilor săi din online, însă a fost bucuroasă, totuși, că așa a avut ocazia să-l întâlnească pe fotbalistul lui Manchester United.

Compoziție Foto: Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...