Gina Pistol, pierdere importantă din cauza sarcinii. Ce veste a primit iubita lui Smiley

Iancu Andreea 26.10.2020, 20:55
Gina Pistol, pierdere importantă din cauza sarcinii. Ce veste a primit iubita lui Smiley

Sarcina i-a adus Ginei Pistol o serie de schimbări în viață. Dincolo de transformarea fizică la care vedeta se aștepta, urmează și altele. Iubita lui Smiley a primit recent o veste, care anunță că activitățile cu care blondina s-a obișnuit vor fi cu totul diferite după nașterea fiicei sale.

Gina Pistol se așteaptă să nască anul viitor

Însărcinată în luna a cincea, Gina este mai fericită ca oricând. Iar asta se datorează faptului că nu se aștepta să devină mamă. Medicii îi spuseseră că are unele probleme de sănătate care o împiedică să aibă copii pe cale naturală. Așadar, vestea că este gravidă a venit pe neașteptate pentru Gina și iubitul său, Smiley.

Iar faptul că urmează să fie părinți de fetiță i-a emoționat și mai mult pe cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc intens să o primească pe micuță așa cum se cuvine. Astfel, Gina și Smiley au pornit la cumpărăturile pentru bebeluș și au început să redecoreze casa.

Dincolo de schimbările din viața sa, Gina a trebuit să facă și unele sacrificii în plan profesional. Astfel, la indicațiile medicului, Gina a ales să petreacă mai mult timp odihnindu-se, renunțând la anumite contracte. Până anul viitor, când urmează să aducă pe lume primul său copil, Gina are de făcut multe alegeri.

Gina se bucură de perioada aceasta și își ocupă timpul cu pregătiri pentru venirea micuței sale
Gina se bucură de perioada aceasta și își ocupă timpul cu pregătiri pentru venirea micuței sale

Gina Pistol va fi înlocuită la Asia Express

Cea mai palpitantă experiență a frumoasei prezentatoare este fără îndoială cea din Asia. Deși ne-am obișnuit să o auzim la fiecare ediție spunând “Bună dimineața, simpaticilor!”, Gina nu va mai putea face parte din producția care a debutat la Antena 1 în anul 2018.

Potrivit surselor impact.ro, Gina a anunțat deja că renunță la proiectul Asia Express, rămânând doar prezentatoare la Chefi la Cuțite. Iar decizia viitoarei mămici este de înțeles, mai cu seamă că proiectul s-ar filma în perioada primăverii viitoare, când fetița Ginei Pistol și a lui Smiley va avea câteva luni.

“Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște.

Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, ne-au declarat surse din Antena 1.