Exclusiv: Sacrificiul suprem pe care îl face Gina Pistol pentru a-i dărui un copil lui Smiley! A renunțat la tot ce e mai prețios pentru o femeie

Alexandra Andrei 20.08.2020, 18:33
Exclusiv: Sacrificiul suprem pe care îl face Gina Pistol pentru a-i dărui un copil lui Smiley! A renunțat la tot ce e mai prețios pentru o femeie

Chiar dacă este un dar divin, aducerea pe lume a unui copil nu este tocmai ușoară. Multe femei fac sacrificii pentru a putea deveni mame. Iar Gina Pistol nu face excepție. Frumoasa blondină a fost nevoită să renunțe la un lucru important din viața sa pentru a putea să-i dăruiască lui Smiley un copil.

Ce a sacrificat Gina Pistol de dragul copilului cu Smiley

De mai bine de 20 de ani, Gina Pistol face tratamente puternice pentru a scăpa de acneea purulentă. Unele dintre ele extrem de puternice, care i-au distrus organismul, fără să existe o ameliorare prea mare. Totuși, în urmă cu doi ani de zile, Gina a obținut un tratament medicamentos din străinătate. Acesta este foarte bun pentru că a scapat-o de craterele și problemele teribile cu tenul. Din nefericire, tratamentul nu poate fi întrerupt pentru că problemele inițiale vor reapărea.

Acum însă, pentru că este însărcinată, va trebui să oprească tratamentele pentru că toate medicamentele de acest gen sunt complet interzise în sarcină. Ele sunt hepato-toxice și ar afecta foarte mult fătul.

Gina Pistol, însărcinată cu copilul lui Smiley
Gina Pistol, însărcinată cu copilul lui Smiley

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți

Deși s-au ferit să se afle că vor avea un copil, vestea că Gina Pistol este însărcinată a împânzit internetul. După o relație de aproape patru ani, cei doi vor deveni părinți. Frumoasa prezentatoare este extrem de fericită, fiind însărcinată în două luni. Și artisul se bucură nespus că iubita sa urmează să îi dăruiască un copil.

Mulți s-au gândit că venirea pe lume a copilului este pur întâmplătoare. Însă, surse apropiate cuplului au declarat pentru impact.ro exact contrariul.

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.”, ne-au declarat apropiați ai acestora.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...