Decizia luată de șefii de la Antena 1 după ce Gina Pistol a rămas gravidă. Ce se va întâmpla la emisiunea Chefi la Cuțite

Iancu Andreea 12.10.2020, 20:42
Decizia luată de șefii de la Antena 1 după ce Gina Pistol a rămas gravidă. Ce se va întâmpla la emisiunea Chefi la Cuțite

Gina Pistol este în culmea fericirii după ce a anunțat că va deveni mămică. Totuși, pentru că se află în plin sezon de filmări la Chefi la Cuțite, șefii de la Antena 1 au fost nevoiți să ia o decizie în privința proaspetei graviduțe. Astfel, aceștia au hotărât ce se va întâmpla cu Gina Pistol în sezonul acesta al show-ului culinar.

Ce decizie au luat șefii de la Antena 1, după ce Gina Pistol a anunțat că este gravidă

Chiar dacă are 39 de ani și medicii i-au dat șanse minime să rămână însărcinată pe cale naturală, Gina Pistol a demontat orice mit. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite este însărcinată în aproape cinci luni cu primul copil al lui Smiley. Viitoarea mămică este extrem de grijulie în privința noii posturi de gravidă și de aceea își supraveghează sarcina îndeaproape.

De altfel, recomandarea medicilor este să nu facă efort și să stea cât mai liniștită. Deși mulți s-ar fi așteptat să ia o pauză de la proiectele de televiziune, Gina pare să fie determinată să le ducă la final. Potrivit Ciao.ro, Gina nu renunță la filmările pentru noul sezon de la Chefi la Cuțite. Frumoasa blondină nu își poate lăsa colegii baltă și de aceea va apărea în continuare la TV.

Pe de altă parte, producătorii îi vor oferi Ginei posibilitatea să suporte mai ușor orele de filmare. Aceștia au decis să îi aducă o asistentă, care să o ajute pe Gina să nu mai petreacă atât de mult timp în picioare.

Gina Pistol și Smiley au anunțat împreună că vor avea o fetiță
Gina Pistol și Smiley au anunțat împreună că vor avea o fetiță

Gina Pistol: „Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum”

După o perioadă în care sarcina a fost doar un zvon, Gina Pistol și Smiley au decis să dezvăluie totul printr-un clip postat pe YouTube. Cei doi viitori părinți au explicat motivul pentru care au așteptat atât de mult să facă anunțul.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a pufnit râsul, nu ne venea să credem”, a mărturisit Gina.

Pentru că mai sunt doar câteva luni până când își va ține copilul în brațe, Gina se visează deja o mămică model. Iubita lui Smiley își dorește să devină prietenul copilului său, mai cu seamă că bebelușul va fi o fetiță.

„Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum… Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Să fiu genul ăla de mamă cool. Nu o mamă care devine cucoană și tanti. Vreau să fiu prietenul copilului meu, îndrumătorul lui…”, explică frumoasa prezentatoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...