Durere mare pentru Gina Pistol! Iubita lui Smiley nici nu mai poate dormi nopțile de supărare

Mihai Roșoiu 21.10.2020, 21:30
Durere mare pentru Gina Pistol! Iubita lui Smiley nici nu mai poate dormi nopțile de supărare

Durere mare pentru Gina Pistol! Iubita lui Smiley nici nu mai poate dormi nopțile de supărare. O problemă neașteptată îi dă mari bătăi de cap prezentatoarei de la Chefi la Cuțite. Superba blondă a recunoscut că în ultimele nopți nu a mai pus geană pe geană.

Durere mare pentru Gina Pistol! Iubita lui Smiley nici nu mai poate dormi nopțile

Partea bună a lucrurilor este că fosta vedetă Playboy nu are probleme cu sarcina. În schimb, în ultima vreme, motanul familiei a făcut tot mai des crize de epilepsie. Gina și partenerul său de viață, Smiley, sunt foarte atașați de superba felină. Din nefericire, problemele de sănătate ale pisoiului au început să se acutizeze.

Gina a postat un story pe Instagram în care a povestit că a avut o noapte de coșmar. Se pare că în toiul nopții, pisoiul a suferit o criză cruntă, iar Gina a stat cu ochii pe el până dimineața. Chiar dacă acum a depășit momentul critic, problemele rămân, iar vedeta Antenei 1 se teme pentru sănătatea lui.

Durere mare pentru Gina Pistol
Durere mare pentru Gina Pistol

După ce i-a descoperit boala, Gina a încercat să găsească soluții, însă în zadar. De ceva vreme aceste crize nu doar că nu au dispărut, ba chiar se petrec mai des. Pentru că nu există un tratament pentru asemenea probleme, Gina s-a informat temeinic. A urmat sfaturile medicului veterinar și stă cu ochii pe patruped atunci când apar episoadele epileptice.

Simley și Gina vor deveni părinți

Poate cea mai incendiară noutate a momentului în lumea mondenă din România este aceea că Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. După ce și-au ținut bine ascuns secretul relației, cei doi nu au mai putut nega evidențele. Așa că vedeta de la Chefi la cuțite și juratul de la Vocea României au anunțat public că vor fi părinți.

Blondina în vârstă de 39 ani este însărcinată cu o fetiță și recunoaște că a trebuit să renunțe la anumite lucruri pe care obișnuia să le facă înainte, precum treburile casnice. Norocul Ginei este că are parte de mult ajutor, din partea familiei și prietenilor.

Frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite” este o persoană extrem de responsabilă. Gina Pistol are experiență cu copiii. Ea s-a ocupat de creșterea fratelui său mai mic. Acum, în noua postură, frumoasa blondină se visează o mamă-prieten cu copilul său.

După o perioadă în care sarcina a fost doar un zvon, Gina Pistol și Smiley au decis să dezvăluie totul printr-un clip postat pe YouTube în care au anunțat că familia lor se mărește.