Gina Pistol, mesaj neașteptat pentru Delia: „Eu eram fană declarată Andra”. Mărturisiri care au lăsat fanii fără cuvinte

Redacția IMPACT 04.12.2019, 17:59
Gina Pistol, mesaj neașteptat pentru Delia: „Eu eram fană declarată Andra”. Mărturisiri care au lăsat fanii fără cuvinte

Gina Pistol a ținut să ridice la fileu o ironie la adresa Deliei Matache. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” i-a transmis un mesaj mai „înțepat” frumoasei cântărețe. Ce i-a transmis acesteia?

Gina Pistol, mesaje acide la iUmor

Gina Pistol a ținut neapărat să aibă un comentariu mai acid pe care să i-l transmită Deliei Matache. Ironia supremă la adresa juratei „iUmor” se rezumă la faptul că Gina Pistol s-a declarat o fană a Andrei Măruță și nu a Deliei.

„Delia, apreciez puțină feminitate în grupul vostru și asta fără să mai adaug aportul lui Mihai. Și vreau să îți spun că eu eram fană declarată Andra. Dar, de când am văzut cum te îmbraci și cum te machezi, îmi place și mai mult Andra”, a afirmat Gina Pistol în cadrul show-ului “iUmor”.
Mihai Bendeac și Cheloo au fost și ei “înțepați” de simpatica moderatoare a emisiunii “Chefi la cuțite”, dar și a show-ului culinar “Chefi la Cuțite”, potrivit cancan.ro.
Către Mihai Bendeac mesajele au fost de genul „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați”. În cadrul roast-ului de la iUmor, vedeta de la „Chefi la cuțite” s-a simțit în largul ei „să se ia” și de Cheloo, căruia i-a adresat mai multe întrebări retorice „Stai, că acum are și Cheloo emoții. Nu mai bine faceți unul cu celălalt? Vă imaginați că sunteți dezbrăcați”.

Gina Pistol, roast la iUmor.  Foto: captură video
Gina Pistol, roast la iUmor. Foto: captură video

Amalgamul de glumițe marca Gina Pistol s-a extins și către cele două cântărețe de la Andre. „Și pentru că tot vorbim despre muzică… Ați văzut și voi ultima știre: că s-a reunit Andre?! E o veste fantastică, nu? Și poate fi și pentru Nick, care are și acum speranțe. Sau pentru 3 Sud Est sau pentru L.A. Sau Animal X. Sper să se reunească cu toții, pentru că, sinceră să fiu, mă bucur enorm când șomerii își găsesc de muncă. (…)”, și-a continuat prezentatoarea TV roast-ul pentru jurații de la “iUmor” și nu numai.

Gina Pistol a plecat în Filippine în luna octombrie alături de concurenții de la Asia Express, sezonul 3, ea fiind prezentatoarea show-ului care va apărea din primăvară pe Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe