Ce a făcut Smiley, în lipsa iubitei sale, Gina Pistol. Juratul de la Vocea României a rupt tăcerea

Diana Radu / 04.12.2019, 17:26
Ce a făcut Smiley, în lipsa iubitei sale, Gina Pistol. Juratul de la Vocea României a rupt tăcerea

Smiley și Gina Pistol trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste de acum doi ani, însă cei doi au preferat să-și țină iubirea ascunsă de ochii curioșilor până acum câteva luni. Cum se descurcă juratul de la Vocea României și ce face în lipsa iubitei sale?

Cum se descurcă Smiley în lipsa iubitei sale, Gina Pistol

Gina Pistol a plecat în Filippine în luna octombrie alături de concurenții de la Asia Express, sezonul 3, ea fiind prezentatoarea show-ului care va apărea din primăvară pe Antena 1. În lipsa, iubitei sale, Smiley s-a axat mai mult pe cariera sa. Artistul le-a dezvăluit fanilor pe contul său de Instagram că a terminat câteva piese noi, pentru care este foarte fericit și recunoscător. De asemenea, Smiley așteaptă cu nerăbdarea lansarea noilor piese și părerea ascultătorilor.

Fotografia postată de Smiley pe contul său de Instagram
Fotografia postată de Smiley pe contul său de Instagram

”Am terminat câteva piese noi în perioada asta! Abia aștept sa le auziți… Sunt foarte fericit și recunoscător!”, a scris Smiley pe contul său de Instagram.

Smiley a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Gina Pistol

Juratul de la Vocea României a povestit că el și Gina se cunoșteau de foarte mult timp și s-au intersectat de nenumărate ori la diferite ocazii, însă nu s-au remarcat unul pe celelelalt până acum doi ani când flacăra iubirii s-a aprins între ei. De asemenea, Smiley a mai declarat că a preferat să țină relația secretă pentru a o proteja pe Gina de comentariile răutăcioase.

Smiley si Gina Pistol se iubesc în secret de doi ani
Smiley si Gina Pistol se iubesc în secret de doi ani

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI