Viviana Sposub, sărut pasional cu vedeta de la iUmor. Taberele PRO TV și Antena 1 s-au reunit

Diana Radu 01.11.2019, 16:17
Viviana Sposub, sărut pasional cu vedeta de la iUmor. Taberele PRO TV și Antena 1 s-au reunit

Viviana Sposub, colega lui Cove de la ”Vorbește Lumea” care se difuzează pe PRO TV a fost surprinsă într-un mall din Capitală sărutându-și pasional iubitul. Se pare că Viviana se iubește cu un celebru star-vloger de la iUmor. Cine este băiatul care a reușit să-i fure inima brunetei?

Viviana Sposub, asistenta de la Vorbește Lumea surprinsă în ipostaze tandre alături de o vedetă de la iUmor

Viviana si Ionut Rusu formeaza cel mai nou cuplu din showbizul românesc
Viviana si Ionut Rusu formeaza cel mai nou cuplu din showbizul românesc

Co-prezentatoarea de la Vorbește Lumea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu o vedetă iUmor, pe care a reușit să țină departe de ochii curioșilor până acum. Însă, cei doi îndrăgostiți au fost suprinși recent în ipostaze tandre într-un mall din București. Potrivit cancan.rofrumoasa vedetă de la PRO TV se iubește cu Ion Rusu. Vestea i-a surprins dar și bucurat pe fanii celui mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

Viviana și iubitul său, Ionuț Rusu au petrecut mai multe ore împreună în care s-au sărutat pasional și și-au exprimat afecțiunea unul față de celelalt. La un moment dat, colega lui Cove și a Adelei Popescu l-a mușcat de nas pe iubitul său.

Viviana Sposub are parte de mai multe schimbări în viața sa

Înainte de a deveni co-prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea de pe PRO TV, Viviana a prezentat rubrica meteo de la Observatorul de pe Antena 1. Însă, după un an, a luat decizia de a părăsi trustul Intact și a acceptat propunerea de a deveni cea mai nouă prezentatoare de la PRO TV.

Și nu numai pe plan profesional Viviana a avut parte de schimbări, dar și pe plan emoțional. Odată cu schimbarea jobului, șatena a intrat și într-o relație cu Ionuț Rusu, unul dintre cei mai apreciați vloggeri de comedie de la noi. Până acum nimeni nu știa că Viviana și Ionuț Rusu formează un cuplu, însă o ieșire într-un mall din Capitală i-a dat de gol.

Urmăriți Impact.ro și pe