Gina Pistol, mărturisire inedită despre relația cu Smiley. Fanii au fost luați prin surprindere. „E mai indicat să plece”

Badea Violeta 06.02.2023, 16:32

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șase ani de zile și au împreună o fetiță, pe Josephine Ana. La început, cei doi şi-au ţinut relaţia departe de ochii curioșilor, însă acum nu se mai feresc să împărtășească cu fanii detalii inedite despre viața lor de cuplu. Într-un interviu recent, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre povestea de iubire dintre ea și cântăreț.

Gina Pistol a spus adevărul despre relația cu Smiley. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi?

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și celebrul artist formează un cuplu din anul 2017 și au împreună o fetiță, pe nume Josephine Ana. Într-un interviu acordat celor de la Cancan, Gina Pistol a vorbit despre relația de șase ani de zile pe care o are cu celebrul cântăreț, Smiley. Frumoasa blondină a fost mai sinceră ca niciodată și a recunoscut că ea și partenerul său sunt total diferiţi din anumite puncte de vedere.

„E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic „Băi, dacă noi vreodată am fi participat la emisiunea din Asia, ne despărțeam din primele 10 minute”.

Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată. Andrei, parcă îl și văd, „La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!”.

Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a declarat vedeta de la Antena 1 pentru sursa de mai sus.

Citește și Gina Pistol și Smiley, apariție inedită la premiera filmului Ramon. Toate privirile s-au îndreptat spre ei!

Smiley si Gina Pistol

Gina Pistol, despre nunta cu Smiley

Frumoasa prezentatoare TV și partenerul său plănuiesc să facă și nunta, spre bucuria fanilor care își doresc din tot sufletul să-i vadă pe cei doi îndrăgostiți la altar. De curând, blondina a oferit câteva detalii despre marele eveniment, dar și despre rochia de mireasă pe care o va îmbrăca.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, conform Spynews.ro.

Citește și Ce îi împiedică, de fapt, pe Gina Pistol și Smiley să facă nunta. Prezentatoarea TV a recunoscut motivul pentru prima oară. „Nu știu cum”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...