Gestul inedit pe care Gina Pistol îl face în fiecare seară în timpul sarcinii. Chiar ea a dezvăluit totul

Rădulescu Valentin 01.11.2020, 16:10
Gestul inedit pe care Gina Pistol îl face în fiecare seară în timpul sarcinii. Chiar ea a dezvăluit totul

Iubita lui Smiley este una dintre cele mai îndrăgite vedete tv, iar recent a făcut dezvăluiri cu privire la cum decurge sarcina acesteia. De când a făcut anunțul că este însărcinată, vedeta a intrat și mai mult în atenția publicului, iar admiratorii cuplului abia așteaptă să vadă cum decurge totul.

Ce face Gina Pistol în fiecare seară de când este însărcinată?

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la Cuțite a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare după ce, alături de Smiley, au anunțat că va veni pe lume un copil. Aceasta s-a interesant foarte mult despre sarcini și le dă sfaturi viitoarelor mămici. Este urmărită de peste un milion de oameni pe Instagram și le dezvăluie aproape toate noutățile din viața ei.

Vedeta a postat recent mai multe filmulețe pe Instagram, în care le dezvăluie la ce obiceiuri apelează de când a devenit mamă. Așadar, aceasta și-a uimit fanii după ce a spus ce face aproape în fiecare seară.

Gina Pistol a explicat că poartă o bustieră de gravidă, iar în interiorul ei se află niște căști prin care îi pune muzică micuțului aflat încă în pântece. Potrivit anumitor surse, Gina Pistol a descoperit că această metodă ajută la dezvoltarea inteligenței celui mic.

„Aceasta este o bustieră (…) și înăuntru pun căștile și, aproape în fiecare seară, îi pun muzică bună (n.r. copilului)”, a spus Gina pe Instagram.

Gina Pistol îi pune muzică micuțul ei
Gina Pistol îi pune muzică micuțul ei

Filmulețul în care a vorbit despre sarcină a explodat în mediul online

În videoclipul în care blondina se află alături de Smiley și vorbesc despre viitoarea sarcină a făcut furori pe internet. Cei doi au primit sute de mesaje din partea admiratorilor și a colegilor, iar astfel au intrat în atenția publicului.

Amintim că Gina și Smiley formează un cuplu încă din anul 2017, dar au fost discreți cu publicul larg. Cei doi și-au oficializat relația după o lungă perioadă de timp în care și-au ținut fanii în suspans cu privire la adevărata relația.

Urmăriți Impact.ro și pe