Gina Pistol, primele probleme cu sarcina. ”Mi-e frică”. Toată lumea a aflat

Iancu Andreea 02.10.2020, 15:55
Gina Pistol, primele probleme cu sarcina. ”Mi-e frică”. Toată lumea a aflat

Gina Pistol se confruntă deja cu probleme în sarcină. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite a dezvăluit care sunt greutățile pe care le are de când este gravidă. Multe femei însărcinate trec prin astfel de situații și de aceea viitoarea mămică a cerut chiar sfatul fanilor.

Ce probleme cu sarcina are Gina Pistol

Într-o postare recentă pe InstaStory, Gina a mărturisit că se confruntă cu o problemă în sarcină. Aceasta este una comună multor viitoare mămici și de aceea vedeta a apelat la sfaturile urmăritorilor săi din online. Se pare că retenția de apă îi dă bătăi de cap frumoasei blondine. Astfel, iubita lui Smiley este nevoită să treacă prin aceste neplăceri până își va ține bebelușul în brațe.

“Am o întrebare pentru acelea dintre voi care ați născut sau sunteți însărcinate. Cum v-ați descurcat cu retenția de apă? Am zile când mă trezesc și zici că sunt o altă variantă a mea. Care a mâncat-o pe Gina. De mâncat sărat nu mănânc. Voi cum vă descurcați cu retenția? Nu am voie să iau suplimente și mi-e frică să beau ceaiuri”, a spus Gina în postarea de pe contul său de Instagram.

Gina și Smiley au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe
Gina și Smiley au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit totul despre viitorul copil

În urmă cu doar câteva zile, Gina Pistol și Smiley au făcut un anunț mult așteptat. Cei doi au filmat un clip prin care au dezvăluit mai multe detalii despre relația lor. Totuși, sarcina Ginei a fost subiectul principal. Deși apăruseră în presă zvonuri și chiar imagini cu frumoasa vedetă însărcinată, cei doi viitori părinți au evitat să facă declarații.

Se pare că motivul pentru care au vrut să păstreze vestea doar pentru ei a fost starea de sănătate a Ginei. Pentru că urmează să împlinească 40 de ani în luna decembrie, Gina nu era tocmai sigură că va putea să ducă sarcina la bun sfârșit. Mai cu seamă și pentru că analizele mai vechi ale vedetei i-au confirmat că nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală. Spre surprinderea cuplului, Gina este sănătoasă și mai fericită ca oricând.

“În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol într-o postare pe Instagram.