Gina Pistol a încercat să-și convingă colegii să participe la Asia Express. Motivul pentru care Dumitrescu nu vrea să facă echipă cu Scărlătescu

Redacția IMPACT 04.03.2020, 19:46
Gina Pistol a încercat să-și convingă colegii să participe la Asia Express. Motivul pentru care Dumitrescu nu vrea să facă echipă cu Scărlătescu

Gina Pistol a încercat să își convingă colegii de la Chefi la cuțite să marcheze o participare în cadrul show-ului Asia Express. Prezentatoarea a primit răspunsuri neașteptate din partea lui Cătălin Scărlătescu, dar și în ceea ce-l privește pe Florin Dumitrescu. Totodată, prezent când se adresau aceste invitații a fost și chef Sorin Bontea, pe care telespectatorii îl vor putea urmări în cadrul celui de-al treilea sezon Asia Express.

Gina Pistol a încercat să-și convingă colegii să participe la Asia Express

Filmările pentru sezonul 3 din Asia Express nu au fost tocmai ușoare și s-au încheiat chiar la început de decembrie, în 2019. Gina Pistol a revenit și ea în țară, alături de concurenți, fiind un mister, în momentul de față, cine s-a întors acasă cu marele premiu din cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Prezentatoarea TV a făcut de curând un experiment inedit și s-a filmat în timp ce își întreba colegii de la Chefi la cuțite, dacă ar vrea să vină și ei la Asia Express, în calitate de participanți. Amfitrioana emisiunii în care concurenții celebri au fost supuși și la condiții extreme a le-a adresat invitația și a filmat răspunsurile primite, spre bucuria fanilor ei. Mai întâi, Gina Pistol a discutat cu chef Scărlăstescu, căruia i-a explicat că a primit această curiozitate de nenumărate ori, din partea urmăritorilor din mediul virtual.

Gina Pistol a încercat să-și convingă colegii să participe la Asia Express. Motivul pentru care Dumitrescu nu vrea să facă echipă cu Scărlătescu
Gina Pistol și-a dat colegii de gol, în legătură cu participarea acestora la Asia Express

Dacă pe acesta pare să-l fi convins, într-o oarecare măsură, nu același lucru se poate spune și despre chef Florin Dumitrescu. La rândul lui, acesta a oferit un motiv clar pentru care nu și-ar dori să facă echipă cu Cătălin Scărlătescu, pentru un reality-show de acest tip. Se pare că experiența din anii în care au lucrat alături, în diverse proiecte de televiziune, își spune cuvântul.

Motivul pentru care Dumitrescu nu vrea să facă echipă cu Scărlătescu

„Sforăieee! Să mergeți voi la Asia Express cu Scărlătescu”, a putut fi auzit cum îi spune chef Florin Dumitrescu, Ginei Pistol, în postarea de pe Instagram.

Totuși, colegul lor, Sorin Bontea, a fost foarte marcat de experiența din Thailanda, și a susținut că s-a întors un om schimbat total. Acestuia i-a fost cel mai greu să aibă experiența în care a fost nevoit să cerșească, în acest capitol fiind incluse atât hrana, cât și cazarea. Mai mult, i-a fost atât de greu departe de România, încât ajunsese să se întrebe ce rost mai avea experiența Asia Express.

Urmăriți Impact.ro și pe