EXCLUSIV

Gigi Gheorghiu a revenit în România. Motivul pentru care nu a fost însoțit de viitoarea soție EXCLUSIV

Cristian Botez 15.07.2021, 17:03

Gheorghe Gheorghiu a venit pe Litoralul românesc direct din America, unde s-a stabilit de vreo șase ani, ca să-și susțină, pe toată durata sezonului estival, spectacolele lui devenite tradiționale, stabilindu-și baza, ca de obicei, în ultimii ani, la complexul Cireșica, în Neptun-Olimp.

Gigi, cum îi spun apropiații, are un public fidel pe Litoral, mulți dintre turiștii care își petrec vacanța în Neptun-Olimp, dar și în alte stațiuni. Aceștia vin, seară de seară, să-și asculte idolul. Pentru mulți, Gheorghiu și șlagărele sale se identifică cu vremurile bune din trecut, cu tinerețea lor, cu iubirile înfiripate cândva, piesa „Unde dragoste nu e nimic nu e” fiind un adevărat imn al acelor vremuri.

Fiica lui Gigi Gheorghiu lucrează la o firmă farmaceutică

Gigi a fost vizitat la mare, pentru câteva zile, și de Andra, Andra-Ștefania pe numele ei complet, fata sa în vârstă de 32 de ani, care a venit în țară special ca să petreacă puțin timp cu tatăl său. Asta l-a făcut fericit pe faimosul trubadur, care își iubește enorm fiica și care este extrem de mândru de ea.

Andra, după cum a declarat în exclusivitate pentru impact.ro Gheorghe Gheorghiu, se află acum în Istanbul. Tânăra, absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice de la Universitatea din San Diego, California, stat în care și locuiește împreună cu mama sa, lucrează pentru o importantă firmă farmaceutică specializată în comercializarea de medicamente speciale pentru boli rare.

Frumoasă, cu o distincție naturală aparte, Andra este o apariție încântătoare oriunde s-ar duce. Rod al poveștii de iubire din tinerețe, dintre Gigi Gheorghiu și Camelia, concretizată într-o căsnicie frumoasă, care însă nu fost să fie pentru totdeauna.

De altfel, este de notorietate faptul că Gigi a fost toată viața un cuceritor de poveste, iar prietenii apropiați spun că acesta ar fi iubit, de-a lungul deceniilor, peste 1.000 de femei. După divorțul de Camelia, Gigi Gheorghiu a ținut capul de afiș, ani de zile, al presei tabloide, și nu numai, prin relația sa furtunoasă cu Anca Țurcașiu. Printre poveștile sale de amor se regăsește și cea cu Florentina Ban, de acum mai mult de 15 ani, o frumoasă tânără, fiică de primar al unei localități din sudul țării.

După multele aventuri, Gigi și-a găsit marea iubire: Gabriela

Lungul șir de relații al cantautorului pare că a ajuns la loc de popas, Gigi Gheorghiu fiind prins într-o poveste de iubire ce pare a fi pentru totdeauna, poveste pe care o trăiește alături de Gabriela Băncescu, o româncă stabilită în 1995, în Statele Unite.

Gabriela, o doamnă distinsă, născută în Brașov, a emigrat în acel an fix în New York City, unde s-a angajat ca ospătăriță la un restaurant românesc, Transilvania. Bine orientată, organizată și ambițioasă, Gabriela a evoluat în domeniu, a ajuns manager de restaurant, ca de câțiva ani să aibă propria afacere, preluând restaurantul unde lucrase ca ospătăriță.

Mai mult, și-a mai deschis două cârciumi, ”Romanian Garden” și ”Harmony Tarrace”. Gigi și Gabriela au plănuit ca, până la sfârșitul acestui an, să-și oficializeze relația: ”Acum, Gabriela se află în America, are grijă de afacere, de restaurant”, ne-a declarat Gigi Gheorghiu, pentru impact.ro

Gigi cântă la ”Cireșica”, în Neptun-Olimp. alături de Fuego și de Mirabela Dauer

Când nu are cântări la ”Cireșica”, Gigi dă o fugă la câte o cântare în Mamaia Sud. De regulă, la Restaurantul Dorna, situat la intrarea în stațiune. Turneul său estival este organizat, ca de obicei, de Bebe Mihu, celebrul impresar, soțul Mariei Dragomiroiu. E într-un agitație continuă.

„Mai am timp, din când în când, să dau o fugă și la Bran. Cânt și acolo. Aici, cânt la Cireșica, în Neptun-Olimp, seara târziu, chiar dacă, mai devreme, am cântat și în Mamaia. Eu, cu Fuego și cu Mirabela Dauer suntem cei care ținem afișul în Neptun, aproape în fiecare seară”, ne-a spus muzicianul. „Cânt, desigur, și piese vechi, majoritatea reorchestrate, dar și noutăți, cum ar fi piesa compusă anul trecut, în plină pandemie, „Viața e frumoasă (nu vreau în casă)”.

Urmăriți Impact.ro și pe