Gheorghe Gheorghiu uimeşte din nou. Câţi invitaţi va avea la nunta cântăreţul care renunţă la burlăcie la 67 de ani

Nicu Stan 07.07.2021, 14:48
Gheorghe Gheorghiu uimeşte din nou. Câţi invitaţi va avea la nunta cântăreţul care renunţă la burlăcie la 67 de ani

Gheorghe Gheorghiu uimeşte din nou. Câţi invitaţi va avea la nunta cântăreţul care renunţă la burlăcie la 67 de ani. Toate amănuntele despre ceea ce pare a fi nunta anului, în articolul de mai jos.

Gheorghe Gheorghiu face nuntă la 67 de ani. Mireasa este din New York. Unde va avea loc evenimentul

Gheorghe Gheorghiu uimeşte din nou opinia publică. S-a aflat câţi invitaţi va avea la nuntă cântăreţul care renunţă la burlăcie la 67 de ani.

Cântărețul a anunțat că nunta sa va avea loc într-un restaurant din străinătate, dar nu acela pe care îl deține iubita sa, întrucât acela este mult prea mic. Astfel, Gheroghe Gheroghiu s-a reorientat către un restaurant în care să încapă până la 400 de invitați.

Gheorghe Gheorghiu face nunta la 67 de ani
Gheorghe Gheorghiu face nunta la 67 de ani

Gheorghe Gheorghiu face nuntă la New York

Artistul spune că era timpul să facă nuntă, pentru că mai are puțin și atinge suta de ani.

“Nunta va avea loc la un restaurant din New York, dar nu în cel pe care îl are Gabriela, ar fi prea mic pentru acest eveniment. Ne aşteptăm la 300-400 de oameni, prieteni, artişti, familie. Ea se va ocupa de tot ce ţine de organizare. Am decis să mă căsătoresc pentru că mai ai puţin şi fac 100 de ani. Era timpul să fac şi acest pas”, a spus Gheorghe Gheorgiu, în emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Viitoarea soție a lui Gheorghe Gheroghiu, o respectată femeie de afaceri din New York

La 67 de ani, Gheorghe Gheroghiu este pregătit să o ducă la altar pe femeia pe care a cerut-o în căsătorie în luna decembrie 2020 și pe care o cunoaște încă de când aceasta era un copil. Gheorghe Gheorghiu și aleasa inimii lui vor face nunta în America, acolo unde viitoarea nevastă este o femeie de afaceri foarte respectată.

”Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, a dezvăluit cântărețul despre culisele nunții sale în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Gabriela Băncescu și Gheorghe Gheorghiu au mulți prieteni

De asemenea, Gheroghe Gheorghiu a spus că restaurantul Gabrielei Băncescu este mai mic decât numărul prietenilor pe care îl așteaptă la eveniment.

”Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, a mai declarat Gheorghe Gheorghiu.

Urmăriți Impact.ro și pe