EXCLUSIV

Mirabela Dauer împlinește 74 de ani. Care este cea mai mare durere a îndrăgitei artiste: “Nu vreau să-mi fac iluzii” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 07.07.2021, 17:41

Născută în aceeaşi zi cu Margareta Pâslaru, Angela Similea şi cu Daniel Iordăchioaie, Mirabela Dauer susține că data de 9 iulie va fi, de fapt, una ca oricare alta: „Nu am o relaţie specială cu ziua mea de naştere!”, ne-a spus marea artistă, care vineri împlinește 74 de ani. În interviul pentru impact.ro, solista cu voce de aur  a vorbit, la ceas aniversar, despre marea pasiune, muzica, dar și despre fiul ei, Nanu, pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani și de care îi este teribil de dor.

Mirebela Dauer a dezvăluit care este cea mai mare durere a ei. Artista împlinește 74 de ani

Pe 9 iulie serbăm marile voci ale României. Margareta Pâslaru împlineşte 78 de ani, Angela Similea atinge tot în acest an “borna” 75,  Daniel Iordăchioaie face 53 de ani, iar Mirabela Dauer va împlini, tot vineri, 74 de ani.

Mira așteaptă nu nerăbdare spectacolele de pe Litoral și speră, în adâncul sufletului, că fiul ei, Nanu, îi va trimite un gând bun, de ziua ei.

Mirabela Dauer si Nanu, fiul ei
Mirabela Dauer si Nanu, fiul ei

Cum vă sărbătoriţi ziua de naștere?

În niciun fel! Cu nimic, fiindcă nu va fi nimic special. Data de 9 iulie va fi pentru mine, cel puţin, o zi ca oricare alta! Poate va fi o cină alături de vechiul companion, Lucky, căţeluşul meu. S-a bucurat cel mai mult de ultimele 18 luni, în care aproape că nu m-am mişcat din casă, de lângă el.

Ce cadouri primeaţi, în copilărie?

Normale, nu era nimic spectaculos. Asta şi fiindcă am fost o familie săracă şi multă vreme nu mi-am permis destule lucruri. Nu exista posibilitate! Când am crescut, am ales să-mi petrec zilele de naştere prin turnee. Căutam să nu fiu acasă, ci prin diverse locuri, în turneu. Mărturisesc că nu am o relaţie specială cu ziua mea de naştere, aşa cum au poate mulţi oameni!

Atunci care e ziua preferată din an?

Aaa, aici e foarte simplu! Ziua în care plec la mare. Bine, anul trecut chestia asta a trebuit amânată, dar sper să nu repet povestea şi anul acesta. Abia aştept să văd marea!

Aşteptaţi un telefon şi de la fiul dvs, Dan Alexandru?

Acesta a rămas un subiect special pentru mine. Permiteţi-mi să nu vorbesc despre el şi vă rog să înţelegeţi şi motivele mele. E dureros! Aștept telefoane de la cei dragi. În adâncul sufletului, mă aştept să fiu sunată, să am partea de surprize. Însă nu-mi place să-mi fac vise deşarte…

Colecționează pantofi

Obișnuiți să vă faceți singură cadouri?

Nu…Totuşi, cred că îmi voi cumpăra o nouă pereche de pantofi. Toată lumea ştie că sunt colecţionară, poveste care a plecat de la faptul că am avut şi am anumite probleme cu picioarele. Şi atunci am fost mereu atentă la pantofii cumpăraţi. La mine nu există o anume culoare preferată. Dacă e vorba despre haine, atunci negrul e cel ce se impune aproape de fiecare dată. Dar altfel, orice culoare-mi place. Vara, spre exemplu, prefer hainele viu colorate…

Veți pregăti pentru vineri un tort?

Nu mai mănânc dulciuri, de ani buni. Pur şi simplu. Aşa că, dacă va fi să fie, mă voi mulţumi cu o îngheţată. Mai ales că e perfectă, pe vremea asta!

”Cu Margareta Pâslaru lucrurile nu s-au legat!”

Vă felicitați colegii de breaslă, născuți în aceeași zi, pe 9 iulie?

Asta, da, cu siguranţă! Cu Angela mai vorbesc, din când în când, şi pot spune că am păstrat o anume legătură. Îi voi ura din adâncul inimii mele multă sănătate şi ăsta va fi un cadou special. O urare din suflet poate ţine, deseori, după mine, locul unui cadou scump, dar care nu-şi găseşte locul în inima celui în cauză!

Asta despre Angela Similea! Nu acelaşi lucru pot afirma în cazul Margaretei Pâslaru. O apreciez pentru viaţa şi munca ei, dar lucrurile stau un pic diferit! Nu s-au legat! Şi nu-l voi uita nici pe bunul meu prieten, Daniel Iordăchioaie, care e un suflet nobil, să ştiţi!

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe