Gigi Becali vrea să le facă plângeri penale șefilor de la CSA Steaua, dacă nu primește răspuns în problema stadionului

Sorin Barbu 10.05.2022, 12:59
Gigi Becali vrea să le facă plângeri penale șefilor de la CSA Steaua, dacă nu primește răspuns în problema stadionului

Gigi Becali este furios! Nu a primit niciun răspuns de la CSA Steaua, în privința stadionului Steaua, așa că nu este clar unde se va disputa meciul FCSB – CFR Cluj, programat în ultima etapă din play-off. Patronul echipei amenință cu plângeri penale.

Gigi Becali, mesaj ferm pentru oficialii CSA Steaua

Gigi Becali este presat de timp. Vice-campioana mai are doar două zile la dispoziție să anunțe Liga Profesionistă de Fotbal pe ce stadion se va juca meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Atunci expiră termenul limită, conform regulamentului. Roș-albaștrii sunt într-o situație foarte grea. Primăria Capitalei a închiriat „Arena Națională” pentru un eveniment muzical, iar cei care se ocupă de stadioanele „Arcul de Triumf” și „Steaua” nu sunt de acord să găzduiască această partidă.

Gigi Becali a spus că este gata să o chirie plătească de mai bine de 40.000 de euro și a trimis o solicitare oficială, prin executor judecătoresc, la CSA Steaua. Nu a primit încă niciun răspuns.

„N-am primit nimic, o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul”, a declarat furios Gigi Becali.

Stadionul Steaua

Patronul FCSB are pregătită o variantă de rezervă dacă oficialii de la CSA Steaua nu vor dori să închirieze stadionul a cărui construcție a costat o sută de milioane de euro.

„Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor… asta e treaba!”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat când se joacă meciul FCSB – CFR Cluj

Liga Profesionistă a comunicat oficial când se va disputa meciul FCSB – CFR Cluj. „Finala campionatului” se va juca duminică 22 mai, de la ora 20:30. Dacă FCSB nu câştigă etapa viitoare, duelul cu FC Voluntari, iar CFR Cluj câștigă duelul cu Universitatea Craiova, atunci echipa lui Dan Petrescu îşi asigură matematic al 5-lea titlu la rând.

Clasamentul play-off-ului:

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 52
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 31
5. Farul – 29
6. FC Argeş – 27

Urmăriți Impact.ro și pe