Gigi Becali este mulțumit de prestația arbitrului Istvan Kovacs de la meciul CFR Cluj – FCSB și i-a cerut iertare. „Este doctor în fața mea, nu mai scot o vorbuliță”

Sorin Barbu 18.04.2022, 11:08
Gigi Becali este mulțumit de prestația arbitrului Istvan Kovacs de la meciul CFR Cluj – FCSB și i-a cerut iertare. „Este doctor în fața mea, nu mai scot o vorbuliță”

Gigi Becali este în al nouălea cer. FCSB s-a impus cu 1-0 la Cluj și a ajuns la doar două puncte de liderul campionatului. Omul de afaceri l-a avertizat pe Istvan Kovacs înaintea partidei să nu tolereze jocul dur, iar acum este mulțumit. I-a cerut iertare arbitrului și chiar l-a lăudat pentru cum a condus confruntarea din Gruia.

Gigi Becali, mulțumit de prestația arbitrului Istvan Kovacs

Gigi Becali a pus mare presiune pe Istvan Kovacs înaintea partidei CFR Cluj – FCSB și l-a avertizat să nu tolereze jocul dur. Arbitrul a fost lăudat de specialiști la finalul partidei. Ion Crăciunescu a spus că a procedat foarte bine în momentul în care l-a eliminat pe Mateo Susic, după ce fundașul lui CFR Cluj l-a atacat dur pe Darius Olaru. Dan Petrescu nu a fost de acord și a pus pe umerii arbitrului înfrângerea din partida cu FCSB.

„Vreau să-mi cer iertare! Îi cer iertare lui Kovacs, este un arbitru mare! Era mare, dar acum a demonstrat că este și corect. A șters toate suspiciunile de pe umerii lui. Era un meci esențial pentru viitorul lui, care va fi strălucit. Viitorul lui în România…

Nu mai poate spune nimeni că nu e drept. A demonstrat asta aseară. Toți avem păcate, dar trebuie să scăpăm de haina veche”, a declarat Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a spus că după prestația din derby-ul de duminică a uitat de greșelile pe care Istvan Kovacs le-a făcut, de-a lungul timpului, împotriva echipei sale.

„Chiar dacă, pentru mine, a avut păcate, el le-a șters pe toate. Demn, corect, foarte vigilent, foarte profesionist. De aseară, orice ar face, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat examenul de doctorat.

E doctor în fața mea Kovacs, nu mai scot nicio vorbă. Boateng a meritat un galben. Și Crețu a făcut un fault, dar a dat invers. Nici el nu e Dumnezeu să le vadă pe toate, e corect și drept”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

CFR Cluj are 45 de puncte și se află pe primul loc. FCSB ocupă locul doi cu 43 de puncte, iar poziția a treia este ocupată de CS Universitatea Craiova care are 39 de puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe