Mihai Stoica îl ironizează pe Dan Petrescu, după ce FCSB a învins CFR Cluj. „Ne-a asasinat cu inepţiile în ultima vreme”

Sorin Barbu 18.04.2022, 10:35

Mihai Stoica l-a contrat pe Dan Petrescu, la finalul partidei CFR Cluj – FCSB 0-1. Managerul general al oaspeților a fost foarte suprins când a auzit că antrenorul rivalei a contestat arbitrajul și l-a invitat la spital, să-l vadă pe Darius Olaru, jucătorul faultat dur de Mateo Susic.

Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Dan Petrescu

Mihai Stoica și Dan Petrescu au lucrat împreună la Unirea Urziceni și au avut rezultate foarte bune, în campionat, dar și în Champions League. De când sunt rivali se tot contrează, de la distanță. Managerul general al FCSB dă mereu „tonul” și taxează declarațiile antrenorului campioanei.

Așa s-a întâmplat și după duelul CFR Cluj – FCSB, câștigat de oaspeți cu 1-0. „Bursucul” l-a atacat pe Istvan Kovacs și i-a reproșat arbitrului că l-a eliminat prea ușor pe Mateo Susic. Fundașul de la CFR Cluj l-a atacat tare pe Darius Olaru, care nu a mai putut continua partida și a ajuns de urgență cu ambulanța la spital.

„Am înţeles că Petrescu a fost nemulţumit că Bălgrădean n-a făcut mai mult la gol. A făcut, a scos mingea din poartă şi a repus-o repede. E primul meci cu Petrescu antrenor în care dominăm fizic, ne impunem.

L-aş invita pe Dan Petrescu, că n-am mai vorbit de mult cu el, să-l vedem pe Olaru acum la spital. Ce să facă Dan Petrescu? Ne-a asasinat cu inepţiile în ultima vreme. Cred că ar trebui să fie consultat de un specialist de comunicare înainte să mai apară pe la conferinţe”, a spus Mihai Stoica, ironic, la Orange Sport.

CFR Cluj se află pe primul loc în prima ligă, dar mai are doar două puncte în fața lui FCSB și șase mai mult decât CS Universitatea Craiova, formația de pe locul trei.

„Suntem la mâna noastră, la fel ca şi CFR Cluj. Cât CFR Cluj e pe primul loc, sigur că are prima şansă. Ei au avantajul egalităţii de puncte, sunt campioni la egalitate de puncte. CFR e în continuare favorită, dar pentru că joacă bine, ci doar pentru că are puncte în plus”, a mai spus Mihai Stoica.

Etapa viitoare, CFR Cluj joacă, pe 24 aprilie, pe terenul lui FC Voluntari, iar FCSB înfruntă Farul, în deplasare, pe data de 25 aprilie.

Urmăriți Impact.ro și pe