Gestul pe care puţine vedete îl fac. Delia a renunţat la bolidul de lux pentru o nouă pasiune. Foto

Ioana Bucur 15.11.2021, 18:19

Extravaganță pe toate liniile! Este una dintre cele mai importante nume din showbiz-ul de la noi din țară, o voce pe care nu ai cum să nu o recunoști după doar câteva note. Fiind și una dintre cele mai scumpe artiste din România, este imposibil de crezut că există „moft” pe care nu și-l poate permite. Cu toate astea, a dat o lecție uriașă colegilor de celebritate. Delia a renunțat la bolidul de lux pentru o nouă pasiune.

Pentru ce a renunțat Delia la bolidul de lux

În timp ce multe dintre vedetele noastre se întrec în mașini de lux, Delia nu mai are nevoie să dovedească nimic. De la excursiile în destinații exotice până la accesoriile de la cele mai mari case de modă din lume, artista nu se uită la bani atunci când vrea să se răsfețe. Cu nonconformismul în sânge, jurata iUmor și X Factor nu s-a aliniat niciodată „standardului”.

Are un trup de invidiat, dar pe care nu îl modelează în sălile de sport, ci acasă sau chiar în aer liber. Vedeta iese aproape zilnic în parc, la alergat și a ajuns chiar să renunțe la bolidul de lux, de fiecare dată când este posibil. Delia a fost văzută în oraș, evitând traficul infernal din București și făcând și mișcare, pe bicicletă. Noua pasiune a artistei nu a venit cu un preț colosal, cum s-ar aștepta mulți, putând fi achiziționată cu aproape 1.500 de lei.

Sportul a devenit stil de viață pentru Delia. Artista a recunoscut că nu a fost niciodată adepta dietelor stricte, așa că alege să se mențină în formă făcând zilnic mișcare.

„Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic.

Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia, în urmă cu un an, în cadrul unei emisiuni TV.

Delia a renunţat la bolidul de lux pentru o nouă pasiune
Delia, surprinsă în oraș cu bicicleta. Foto: Cancan

Câţi bani cere Delia pentru evenimente

Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, de la impresari din România, câţi bani cere Delia pentru evenimente. Echipa artistei ofertă o gamă destul de mare de „pachete”, în funcție de bugetul fiecărui client. Jurata „X Factor” nu acceptă orice ofertă, alegându-și cu grijă aparițiile.

Artista cere, la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste, între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA, potrivit playtech.ro.

Dacă vorbim despre spectacole în afara Bucureștiului, ce implică deplasare, organizatorii trebuie să îi asigure cazare la un hotel de 4 stele, adică 5-6 camere duble și 3 single, plus masa pentru 11-13 persoane.

Dacă se dorește un show precum „Acadelia”, care implică o echipă formată din 28 de colaboratori, costul este pe măsură – 29.000 de euro, la care se mai adaugă și TVA, pentru 70 de minute de recital.

 

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...