Cu cine s-a iubit Delia Matache înainte să se mărite. Are pe listă și un fost fotbalist

Iancu Andreea 29.10.2021, 19:48

Viața Deliei Matache este astăzi una echilibrată. Cântăreața se bucură de o carieră de succes și de o familie superbă, formând un cuplu unit cu soțul său, Răzvan Munteanu. Cu toate acestea, înainte să se mărite, Delia Matache s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, printre care și un fost fotbalist. Vedeta a trecut prin mai multe relații eșuate înainte de a-și cunoaște sufletul pereche în persoana actualului său partener de viață.

Bărbații cu care s-a iubit Delia Matache, înainte să se mărite

Astăzi, Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz, bucurându-se nu doar de o carieră înfloritoare, ci și de un mariaj care a rezistat testului timpului. Deși toată lumea asociază numele artistei de cel al soțului său, Răzvan Munteanu, în trecut, înainte de căsătorie, Delia Matache s-a iubit și cu alți bărbați. Printre aceștia s-a numărat inclusiv un fotbalist.

Mulți dintre foștii parteneri ai vedetei au fost persoane publice. Cu toate acestea, vedeta nu s-a ferit de ochii curioșilor. Prima iubire a Deliei a fost Ovidiu Anton, un bărbat pe care destinul a făcut să îl întâlnească chiar pe scena X Factor, acolo unde cântăreața este în postura de jurat. Despre pasiunea pentru el a aflat chiar pe scenă. Delia a mărturisit că în adolescență i-a făcut ochi dulci, în ciuda faptului că nu au avut niciodată o relație.

Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora, declara, pe atunci, artista.

Cu cine s-a iubit Delia Matache înainte de căsătorie
Ovidiu Anton, prima iubire a Deliei Matache, din adolescență

Florin Moldoveanu

Prima relație care a apărut în presă a fost cu omul de afaceri Florin Moldoveanu. Delia Matache și bărbatul s-au cunoscut în 2003 și au avut o relație pasională timp de doi ani. În final, cei doi au plecat pe drumuri separate, după ce au apărut mai multe zvonuri că bărbatul ar fi înșelat-o pe artistă. Deși la final și-au spus lucruri dure, cei doi nu au pus punct complet acestei legături. După șase ani de la acest moment, Delia s-a împăcat cu Florin Moldoveanu, deși acesta era căsătorit cu o altă femeie.

Din cauza sentimentelor pe care i le purta, artista a fost de acord să aștepte divorțul bărbatului de partenera sa, însă nu mai mult de doi ani. Atunci când a început să observe că Florin nu are de gând să renunțe la relația cu soția sa, vedete a decis să plece mai departe și să lase totul în urmă.

Edi Iordănescu

Fiul antrenorului Anghel Iordănescu, Edi, a fost și el unul dintre iubiții Deliei Matache. Cei doi au avut o relație în perioada 2004 – 2006, mulți considerând la acea vreme că acest cuplu ar fi putut chiar să ajungă în fața altarului. Din păcate, relația lor s-a stricat, și în acest caz existând zvonuri că Edi Iordănescu ar fi înșelat-o pe Delia.

Această legătură a umbrit cariera artistei, care patru ani mai târziu descoperea imagini video din intimitatea ei cu Edi, publicate în presa de scandal. La acel moment, Delia considera că există posibilitatea ca însuși fostul său iubit să fi făcut publice acele imagini indecente.

Matteo

Cântărețul Matteo a fost și el unul dintre bărbații cu care Delia Matache s-a iubit. Cei doi au avut o relație frumoasă timp de doi ani, în perioada 2006 – 2008. Cuplul părea extrem de sudat, iar lucrurile dintre ei au rămas chiar și după despărțire unele civilizate, colaborând în diferite proiecte muzicale. Pentru că au simțit că nu se mai potrivesc, Delia și Matteo au spus stop și de la capăt, fiecare urmându-și propriul drum.

Răzvan Munteanu

În anul 2012, Delia Matache și Răzvan Munteanu își uneau destinele, după ce partenerul actual al artistei s-a dovedit a fi sufletul ei pereche. Cei doi s-au cunoscut în clubul pe care tânărul antreprenor îl avea la acel moment, Vintage Pub, unde au și fost surprinși pentru prima dată. La doar câteva luni de la prima lor întâlnire, Răzvan a decis să o ceară pe Delia în căsătorie, în Thailanda, iar vedeta nu a ezitat să accepte.

Urmăriți Impact.ro și pe