Câţi bani primeşte Delia de la YouTube pe lună. Totalul e ireal

Ioana Bucur 06.11.2021, 17:55
Câţi bani primeşte Delia de la YouTube pe lună. Totalul e ireal

În ultimii ani, nu a dat niciun rateu, toate piesele lansate de ea au devenit hituri peste noapte, strângând milioane de vizualizări și reacții în mediul online. Artista a reușit să își transforme succesul de pe internet într-o sursă importantă de venit. Câți bani primește Delia de la YouTube pe lună. Suma este uriașă.

Canalul de YouTube îi aduce bani frumoși

Delia a crescut, practic, în lumina reflectoarelor. Este printre puținii artiști care au reușit să își construiască o carieră și în televiziune, ca jurat în două dintre cele mai importante producții Antena 1: „iUmor” și „X Factor”.

În ultimii ani, artista pare că nu poate da greș, toate piesele lansate de ea, singură sau în colaborare cu alte nume importante din lumea muzicală din România, devenind hituri. Pe platformele de social media, s-a impus ca un jucător important, atipic, având în vedere că nu promovează niciun produs.

Totuși, artista a reușit să își transforme succesul din mediul online într-o sursă de venit ce îi aduce lunar câștiguri fabuloase. Potrivit informațiilor publicate pe socialblade,com, canalul ei de YouTube a fost deschis în anul 2011 și are 542 de mii de abonați.

Având în vedere că fiecare videoclip postat are milioane de vizualizări, Delia face bani frumoși din YouTube. Artista ar câștiga până la 25.600 de dolari pe lună.

Câţi bani primeşte Delia de la YouTube pe lună
Delia

Câţi bani cere Delia pentru evenimente

Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, de la impresari din România, câţi bani cere Delia pentru evenimente. Echipa artistei ofertă o gamă destul de mare de „pachete”, în funcție de bugetul fiecărui client. Jurata „X Factor” nu acceptă orice ofertă, alegându-și cu grijă aparițiile.

Delia preferă mai puține spectacole și mai bine plătite, decât un turneu prin țară sau cântări pe scene mici, unde n-ar putea încasa decât câteva mii de euro, cu mult sub tariful ei de bază. Artista cere, la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste, între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA, potrivit playtech.ro.

Dacă vorbim despre spectacole în afara Bucureștiului, ce implică deplasare, organizatorii trebuie să îi asigure cazare la un hotel de 4 stele, adică 5-6 camere duble și 3 single, plus masa pentru 11-13 persoane.

Dacă se dorește un show precum „Acadelia”, care implică o echipă formată din 28 de colaboratori, costul este pe măsură – 29.000 de euro, la care se mai adaugă și TVA, pentru 70 de minute de recital.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...