Gestul lui Lucian Mândruță pentru fiul lui care a împlinit 18 ani. I-a cerut iertare în public

Ana Anitoiu 03.06.2022, 10:16

Lucian Mândruță a făcut un gest emoționant pentru fiul lui cel mic, atunci când acesta a împlinit vârsta de 18 ani. Jurnalistul i-a cerut iertare în public copilului său și a spus că regretă că nu a petrecut mai mult timp alături de el, din cauza carierei sale.

Lucian Mândruță, despre regretele pe care le-a simțit la majoratul mezinului său

Lucian Mândruță, în vârstă de 54 de ani, a scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, cu două zile înainte ca fiul lui cel mic să împlinească vârsta de 18 ani, pe 28 mai. Jurnalistul a recunoscut că i s-a părut că timpul a trecut prea repede și că își aduce aminte ziua în care i s-a născut mezinul de parcă ar fi fost ieri.

„Nimeni nu mi-a spus că vor fi cei mai grăbiți 18 ani din viața mea. Am acasă o casetă cu nașterea ultimului. Dar nu e nevoie să dau play. Îmi aduc aminte perfect degetele roz și lungi, și figura lui uimită, poate chiar mai uimită decât a mea. V-o pot povesti pe ore și minute. A fost ieri. Și totuși, s-a întâmplat acum 18 ani.

Nimeni nu m-a prevenit: vezi că și daca le citești povești și dacă ești la slujbă în vremea asta, ei tot vor crește. Tot se vor face mari. Eu am fost la job în acești ani ai poveștilor. Am citit știri pentru popor în loc să le citesc lor. A fost cea mai proastă afacere din viața mea. M-am ales din jobul ăla cu o casă și-o mașină care acum ruginește încet-încet. N-a meritat. Amintirile țin cu mult mai bine. Sunt mult mai hrănitoare pentru suflet”, a scris el.

Gestul lui Lucian Mandruta pentru fiul lui care a implinit 18 ani
Lucian Mandruta

Lucian Mândruță, despre ce îi lipsește din copilăria copiilor lui

De asemenea, Lucian Mândruță a scris că se bucură că cei doi fii ai săi sunt acum mari și bine, dar a recunoscut că el nu se simte bine să realizeze cât de repede a trecut timpul. Jurnalistul a dezvăluit că îi lipsește teribil vremea poveștilor alături de copiii lui.

Mai mult, jurnalistul a precizat că atunci când se uită seara la televizor și vede prezentatori TV care au copii acasă își dorește să-i sune și să le spună că nu merită să-și sacrifice timpul pentru locul de muncă. Lucian Mîndruță a adăugat că singura glorie ce rămâne este cea de părinte, iar singura celebritate ce merită efortul este aceea de a fi cunoscut mai bine de propriii copii.

Lucian Mîndruță este căsătorit cu medicul Ioana Mîndruță. Cei doi au împreună doi fii, Matei și Mihai. Soția jurnalistului mai are o fiică mai mare, dintr-o relație anterioară, care a devenit de curând mamă. Astfel, el și partenera lui de viață au devenit bunici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...