Gestul impresionant pe care l-a făcut Ileana Lazariuc de ziua fostului ei soț, Ion Ion Țiriac. Imagine rară cu cei doi și băieții lor

Iancu Andreea 22.09.2020, 16:18
Gestul impresionant pe care l-a făcut Ileana Lazariuc de ziua fostului ei soț, Ion Ion Țiriac. Imagine rară cu cei doi și băieții lor

Chiar dacă au divorțat acum mai bine de trei ani de zile, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au păstrat o relație bună. Iar faptul că nu sunt certați îl demonstrează gestul recent pe care l-a făcut Ileana de ziua fostului partener. Imaginea este una de colecție pentru familia pe care o formează.

Gestul făcut de Ileana Lazariuc de ziua lui Ion Ion Țiriac

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au trăit o poveste de dragoste care a durat aproape 20 de ani. Cuplul a fost căsătorit timp de 10 ani, însă cei doi au decis să divorțeze în urmă cu aproximativ trei ani, șocând cu gestul lor întreg showbiz-ul. Deși drumurile lor sunt separate, ei au o relație de prietenie în continuare.

Și pentru a demonta mitul că doi oameni divorțați nu pot păstra o relație civilizată, Ileana a arătat că se poate. Pentru că astăzi fiul lui Ion Țiriac își sărbătorește ziua de naștere, Ileana a decis să îl surprindă. Cu ocazia aniversării a 44 de ani, Țiriac Jr. a primit în dar o imagine rară în care se află alături de fii săi și de Ileana. Gestul este cu adevărat frumos, și nu putea fi altfel, de vreme ce timp de 20 de ani și-au regăsit dragostea unul în brațele celuilalt. Fosta soție a lui Țiriac Jr. a postat pe contul de Instagram fotografia de colecție, alături de urări de la mulți ani.

Fotografia postată de Ileana Lazariuc cu ocazia zilei de naștere a lui Ion Ion Țiriac foto - Instagram
Fotografia postată de Ileana Lazariuc cu ocazia zilei de naștere a lui Ion Ion Țiriac
foto – Instagram

Țiriac Jr. și-a refăcut viața după divorțul de Ileana Lazariuc

Divorțul dintre Ileana și Ion Ion a fost unul extrem de discret. Atât de discret încât cei doi erau deja despărțiți de doi ani de zile până să facă anunțul oficial. Totuși, pentru a pune capăt speculațiilor, Țiriac Jr. a postat anul trecut un mesaj prin care anunța despărțirea.

“Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni. Suntem și vom fi o familie unită și părinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!“, a scris Țiriac junior pe contul său de Instagram.

Timpul s-a scurs, iar Ion Ion pare să fi trecut deja peste despărțirea de marea iubire a vieții sale. Acum, fiul omului de afaceri Ion Țiriac se bucură de relația alături de jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și chiar se zvonește că s-ar fi logodit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...